Bewuste Bouwers, beste buren!

Bouwplaats

β€˜Dat doen we toch al jaren zo?!’ Dat is een veel gehoorde eerste reactie op de bouwplaats over de Bewuste Bouwers gedragscode. En wij horen dat graag, laat maar zien als bouwplaats dat je een goede buur bent. Vaak blijkt dat lastig tastbaar te maken. De normkaarten van de Bewuste Bouwers gedragscode vertalen het gevoel van een goede buur zijn in concrete handvatten.

Feedback en inspiratie

Jaarlijks bezoeken we zo’n 300 bouwplaatsen van 75 verschillende bouwbedrijven. Hierdoor kunnen we aangeven of jouw bouwplaats boven de gemiddelde bouwplaats uitsteekt of misschien juist nog een extra stap kan zetten. Van de auditor, mysteriebezoeker en buren ontvang je feedback en inspiratie kun je opdoen uit de best practices. Lees op de pagina Deelnemen hoe je als bouwplaats kunt deelnemen.

Jos Wagemans, Bouwmanager Energieplusoffice Geelen Counterflow: β€˜Bewuste Bouwers hoort in ieder bouwproject thuis. De toetsing is waardevol voor bedrijven. Onderaannemers vinden de vijf pijlers van Bewuste Bouwers fijn. De productie stijgt en de veiligheid is goed geregeld.’