Bewuste Bouwers, beste buren!

Uitnodiging | BLVC Café 12 maart 2020

WAT: BLVC Café
WIE: Voor iedereen die te maken heeft met Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie m.b.t. bouw- en infraprojecten
WAAROM: Direct toepasbare kennis delen, inspiratie halen en netwerken
WANNEER: Donderdag 12 maart 2020
TIJD: Inloop vanaf 15:30 uur – start 16:00 uur – om 18:30 uur ronden we af met bites & drinks
PLAATS: Tricht – het exacte adres ontvang je bij de bevestiging van aanmelding. 

Het BLVC Café wordt twee keer paar jaar georganiseerd. Elke editie met een aansprekend thema of spraakmakende cases. Deze keer zijn we te gast bij ProRail op het project Spooromgeving Geldermalsen en bekijken een infraproject van dichtbij. Wij nodigen jou uit hierbij aanwezig te zijn.

Programma Hoogfrequent Spoorvervoer (PHS)

Tussen Amsterdam en Eindhoven gaan steeds meer treinen rijden. Daarvoor is op het spoor meer ruimte nodig voor zowel reizigers- als goederenvervoer. Om het spoor hier klaar voor te maken is door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) het Programma Hoogfrequent Spoorvervoer (PHS) opgezet. Hierin werkt het ministerie van I&W samen met ProRail, de Nederlandse Spoorwegen en KNV Spoorgoederenvervoer.

PHS Geldermalsen

PHS Geldermalsen, onderdeel van het landelijke PHS programma, zorgt ervoor dat het spoor en de omgeving van Geldermalsen en Tricht klaargemaakt wordt voor de groei van het aantal treinen. Zo krijgt de MerwedeLingelijn tussen Dordrecht en Geldermalsen een eigen spoor, breiden ze op station Geldermalsen de perrons uit en komt er een reizigerstunnel die meer ruimte en comfort biedt. In het naastgelegen dorp Tricht wordt ook nog een randweg door ProRail gerealiseerd en is aandacht voor landschappelijke inpassing. Projectmanager Marko Laarmans en bouwmanager Bas Rodigas van ProRail vertellen je hier tijdens het BLVC Café meer over. Daarnaast gaan we ook een aantal werkzaamheden van het project bezoeken. Neem hiervoor je veiligheidshesje mee.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

15:30   Inloop
16:00 Welkomstwoord door Anneke Witte (directeur Bewuste Bouwers) en Leon Hendriks (bestuurslid Bewuste Bouwers en manager Bouwmanagement ProRail)
16:15 Rondleiding werkzaamheden Project Spooromgeving Geldermalsen – Denk aan je veiligheidshesje!
17:15 Pauze
17:30 Presentatie Marko Laarmans (projectmanager Spooromgeving Geldermalsen bij ProRail) en presentatie Bas Rodigas (Bouwmanager bij ProRail)
18:30 Netwerkborrel


Aanmelden

Wil je bij het BLVC Café aanwezig zijn? Meld je dan aan via info@bewustebouwers.nl. 
Met de bevestiging van aanmelding ontvang je ook het adres van de BLVC-locatie. 

Meer informatie? 

Heb je vragen over het BLVC Café? Davina Zabala staat je graag te woord via 06 30 67 62 89 of d.zabala@bewustebouwers.nl