Bewuste Bouwers, beste buren!

UBA nieuwe bedrijfsdeelnemer van Bewuste Bouwers

UBA is een ontwikkelend bouwbedrijf dat sinds 1965 tal van toonaangevende bouw- en renovatieprojecten in zowel de woning- als utiliteitsbouw heeft gerealiseerd, waaronder ook zorginstellingen en binnenstedelijke vernieuwing. Met de werkmaatschappijen UBA Bouw en UBA Projectontwikkeling is UBA nationaal gezien een top 60-speler in de bouwbranche. Het werkgebied omvat Midden-Nederland, waarbij de nadruk ligt op de Randstad. Al ruim een jaar committeerde UBA zich al als projectdeelnemer aan Bewuste Bouwers. Vanaf heden is UBA als bedrijfsdeelnemer aangesloten. 

Waarom sluit UBA aan als bedrijfsdeelnemer bij Bewuste Bouwers?

“We weten het inmiddels allemaal; opdrachtgevers en gemeenten verwachten steeds meer van hoofdaannemers op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en goed omgevingsmanagement. Daarnaast verwachten omwonenden en andere belanghebbenden dat we op onze bouwlocaties tijdens de bouw een goede buur zijn. UBA geeft hier bedrijfsbreed serieus invulling aan en daarom passen we op al onze projecten de richtlijnen en de gedragscode van stichting Bewuste Bouwers toe,” aldus [Angela Hogen, Communicatie en PR].

Team Bewuste Bouwers kijkt uit naar een verdere samenwerking met UBA en is trots om dit bouwbedrijf als bedrijfsdeelnemer te mogen verwelkomen. Het is een welkome aanvulling op onze bedrijfsdeelnemers. We kennen UBA als een gemotiveerde Bewuste Bouwer. Wij bouwen dan ook met plezier aan een duurzame relatie.

UBA: een ontwikkelend bouwbedrijf

UBA is eind 1965 opgericht als Uithoornse Bouw- en Aannemingsmaatschappij. Het familiebedrijf bestaat uit UBA Holding B.V. en de werkmaatschappijen UBA Bouw B.V. en UBA Projectontwikkeling B.V. De oprichting van UBA Bouw is het gevolg van het verzoek van de gemeente Amsterdam aan de gemeente Uithoorn om voor de woningzoekenden uit Amsterdam woningen te bouwen. De eerste opdracht voor UBA was een feit: de bouw van 1080 woningen. En daar is het niet bij gebleven.
UBA stelt blijvend hoge eisen aan hun kwaliteit, ook op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en innovatief werken. UBA is NEN-EN-ISO 9001:2015 , VCA** en FSC® gecertificeerd en aangesloten bij de SWK garantie- en waarborgregeling.

Meer informatie

Meer weten over UBA? Kijk op de website van het bouwbedrijf.