Bewuste Bouwers, beste buren!

Optimale communicatie met de nieuwe poster van Bewuste Bouwers

Poster Bewuste Bouwers in beeld

Bouwplaatsmedewerkers zijn het visitekaartje van het project én van de bouwsector in het algemeen. We ontkomen er in de bouw niet meer aan om te werken met medewerkers die de Nederlandse taal niet machtig zijn. Dit kan communicatie onderling bemoeilijken. Daarom heeft Bewuste Bouwers de BB in beeld-poster ontwikkeld. Hierop zijn de 5 pijlers van Bewuste Bouwers afgebeeld in een tegenstelling; een Bewuste Bouwer die het goede voorbeeld geeft en één die dat niet doet. Met deze visuele weergave worden ook anderstalige medewerkers op de bouwplaats geïnformeerd over de Bewuste Bouwers gedragscode, zonder dat de Nederlandse taal daarvoor nodig is.

Wat betekent dit voor jou?

Ben je bedrijfs- of projectdeelnemer en wil je optimaal communiceren met anderstalige werknemers op jouw bouwplaats? Dan kun je de A1-poster ‘BB in beeld’ voor € 3,50 (excl. Verzendkosten) bestellen via www.bewustebouwers.nl/bestellen.

Standaard promotiemateriaal

Het standaard promotiemateriaal, bestaande uit een gratis bouwhekbanner, posters en handboek, is na aanmelding te verkrijgen via www.bewustebouwers.nl/bestellen. Het is mogelijk om tegen vergoeding extra bouwhekbanners en ander promotiemateriaal bij te bestellen. Hier hoort dus ook de BB in beeld-poster bij.