Bewuste Bouwers, beste buren!

Maak kennis met videograaf Michiel van der Kuij

Logo AVCreations

Michiel is verantwoordelijk voor de Bewuste Bouwers’ bedrijfsfilm én heeft de bijeenkomst ‘Bouwen met Energie’ op film vastgelegd.

Michiel is eigenaar van videoproductiebedrijf AVCreations. Sinds 2013 heeft Michiel klanten vanuit verschillende sectoren, van modebedrijven tot festivals en van softwarebedrijven tot autodealers. Ook de bouw is voor hem geen onbekend terrein. Door de jaren heen heeft Michiel al meerdere keren op bouwlocaties gedraaid, een omgeving die hij beschrijft als dynamisch en interessant.

Wij zijn benieuwd naar zijn ervaringen als videograaf voor Bewuste Bouwers.

Wat doe je voor Bewuste Bouwers?

“Mijn eerste klus voor Bewuste Bouwers was de bedrijfsfilm, waarin we alle normen en waarden van Bewuste Bouwers mooi in beeld brengen. Daarvoor heb ik op meerdere bouwplaatsen gedraaid in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Samen met het team van Bewuste Bouwers hebben we een script gemaakt en dat heeft geresulteerd in een shotlist. Vervolgens heb ik op de bouwplaatsen shots gemaakt die aansluiten op het script. Het resultaat is erg mooi geworden.”

Wat vind je zo interessant aan filmen op bouwplaatsen?

“Er gebeurt zo veel op bouwplaatsen. Er zijn zo veel verschillende werkzaamheden aan de gang en er is altijd iets te zien, of er nou gelast wordt of beton wordt gestort. Dit zorgt voor hele mooie plaatjes. Daarbij werk ik ook graag met drones en een bouwplaats is een perfecte locatie om hier gebruik van te maken. Het geeft een goede overview van alle activiteiten die tegelijkertijd op één plek plaatsvinden.”

Hoe ervaar je de samenwerking met Bewuste Bouwers?

“Ik heb de samenwerking met Bewuste Bouwers als erg prettig en ontspannen ervaren. De communicatie verliep heel gemakkelijk. Als ik vragen had, was ik altijd welkom. Een warm bad, kun je het wel noemen. Dit gevoel bleek wederzijds, want laatst heb ik ook mogen filmen op de bijeenkomst Bouwen met Energie. Wederom een hele leuke ervaring. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking!”