Bewuste Bouwers, beste buren!

Interview met Anneke Witte in Familybusiness Den Ouden Groep

Familybusiness Den Ouden Groep

Familiebedrijven worden gekenmerkt door een gedegen bedrijfsvoering, passie, hoge betrokkenheid van de medewerkers en een directie die het langetermijnbelang voorop stelt. Familybusiness portretteert het familiebedrijf, interviewt directeur-eigenaren, klanten, leveranciers en andere betrokkenen.

Deze keer staat Den Ouden Groep uit Schijndel centraal; een kennis-gedreven familiebedrijf met een ‘handen-uit-de-mouwen-mentaliteit’ en de drang om te innoveren. De rode draad binnen het bedrijf? De bodem! Den Ouden Groep positioneert zich rondom drie belangrijke pijlers: de slimme infrastructuur, de gezonde bodem en het maken van circulaire, biobased producten. Duurzaam ondernemen is voor ‘de Den Oudens’ een tweede natuur. Het betekent naast het maken van groene keuzes en onderzoek doen naar circulaire oplossingen, vooral ook blijven investeren in de eigen mensen.

In deze editie vertellen niet alleen de familieleden, maar ook gedreven medewerkers over uitdagingen en kansen, bijzondere projecten en bezigheden. Daarnaast een interview met Anneke Witte (directeur Bewuste Bouwers). 

“Stichting Bewuste Bouwers helpt imago bouw te verbeteren”

Om het imago van de bouw te verbeteren, richt stichting Bewuste Bouwers zich op de professionalisering van de bouwbranche op het raakvlak van de bouwplaats en haar omgeving. Den Ouden Groep neemt sinds 2019 deel aan Bewuste Bouwers. Directeur van de stichting, Anneke Witte: “Dankzij ons initiatief is er steeds meer aandacht voor risicobeheersing op bouwplaatsen.”

Lees het hele interview in het online magazine. Op pagina 12 staat het interview met Anneke Witte. 
Voor optimaal gebruik van het online magazine adviseren wij om Google Chrome als webbrowser te gebruiken.

Over Den Ouden Groep

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf , waarbij duurzaamheid, biobased economy en cradle to cradle hoog in het vaandel staan. Dagelijks werkt Den Ouden Groep aan innovatieve oplossingen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en CO2 Reductie. Zo is Den Ouden Groep o.a. gecertificeerd op niveau vijf van de CO2-prestatieladder en PSO-trede 3. Den Ouden Groep ontzorgt wereldwijd in bodemverbeteraars, biobrandstoffen, bodem-bemesting, bodemveiligheid, binnenstedelijke herinrichting en betonaanleg. Onze producten en diensten helpen onze wereld om gezond, vruchtbaar en leefbaar te blijven. 
Sinds april 2019 is Den Ouden Groep aangesloten als bedrijfsdeelnemer bij Bewuste Bouwers.