Bewuste Bouwers, beste buren!

DIJKHAM bouw nieuwe bedrijfsdeelnemer van Bewuste Bouwers

DIJKHAM bouw is een landelijk opererend bouwbedrijf in Nijkerk en ruim vijftig jaar succesvol actief in bedrijfshuisvesting. DIJKHAM bouw mag zich specialist noemen in met name de food-, transport- en koel/vriessector. Daarnaast heeft DIJKHAM bouw jarenlange ervaring met uiteenlopende bouwwerkzaamheden in de horeca, automotive- en zorgsector. In 2019 committeerde DIJKHAM bouw zich al als projectdeelnemer aan Bewuste Bouwers. Per 1 januari 2020 is ze als bedrijfsdeelnemer aangesloten.

Schoner, veiliger en minder overlast

In 2019 zijn de projecten ‘Demcon Enschede’ en ‘Van der Sluis Genemuiden’ aangemeld en geaudit door Bewuste Bouwers. “Door in 2019 op een aantal projecten samen te werken met Bewuste Bouwers zijn op deze projecten onze bouwplaatsen schoner en veiliger geworden, de overlast voor de omgeving teruggebracht en de zorg voor mens en natuur vergroot. Onze ambitie voor 2020 is om door bedrijfsdeelnemer te worden dit voor alle projecten te bereiken,” aldus Douwe Geluk (projectcoördinator DIJKHAM bouw).

Team Bewuste Bouwers kijkt uit naar een verdere samenwerking met DIJKHAM bouw en is trots om dit bouwbedrijf als bedrijfsdeelnemer te mogen verwelkomen.

Over DIJKHAM bouw

DIJKHAM bouw werkt graag in bouwteamverband en onderscheidt zich hierin door een schat aan specialistische kennis in te brengen. Vroegtijdig in het bouwproces kunnen nauwkeurige kostenramingen gemaakt worden. Ook bij aanbestedingen is DIJKHAM bouw een concurrerende en kwalitatief hoogstaande en betrouwbare partner. Voor DIJKHAM bouw staat altijd de vraag centraal op welke wijze en in welke bebouwde omgeving de opdrachtgever haar eigen bedrijfsproces optimaal kan invullen.

Meer informatie

Meer weten over DIJKHAM bouw? Kijk op www.dijkhambouw.nl.