Bewuste Bouwers, beste buren!

DCV BOUW nieuwe bedrijfsdeelnemer van Bewuste Bouwers

Logo DCV Bouw

DCV BOUW combineert de professionaliteit van een gerenommeerd bouwbedrijf met de flexibiliteit, snelheid en innovatiekracht van een compacte organisatie. Ondanks de compactheid van de organisatie, realiseert DCV BOUW bijzondere projecten. Van innovatieve hoogbouw tot technisch hoogstaande renovaties. In mei 2021 committeerde DCV BOUW zich als projectdeelnemer aan Bewuste Bouwers, per 1 augustus is ze als bedrijfsdeelnemer aangesloten.

Waarom sluit DCV aan als bedrijfsdeelnemer bij Bewuste Bouwers?

“DCV werkt veelal in binnenstedelijk gebied waarbij we, bij uitvoering van ons werk, rekening houden met bewoners en gebruikers. Aansluiting bij Bewuste Bouwers laat medewerkers en omgeving zien dat wij ons actief inzetten voor een veilige bouwplaats en het beperken van hinder voor de omgeving,” aldus Sheila de Jong, KAM-coördinator.

Team Bewuste Bouwers kijkt uit naar een verdere samenwerking met DCV BOUW en is trots om dit bouwbedrijf als bedrijfsdeelnemer te mogen verwelkomen.

DCV: bouwen aan de toekomst

DCV BOUW is opgericht in 2006. In korte tijd zijn zij uitgegroeid tot een belangrijke speler in de bouwsector. Ze voeren alle mogelijke projecten uit voor hun opdrachtgevers en bewijzen hun waarde ook bij bouwtechnische uitdagingen, strakke planningen en beperkte bouwplaatsvoorzieningen. DCV BOUW beschikt over het ISO 45001, ISO 9001 en ISO 14001 certificaat. Daarnaast beschikken ze over de juiste certificering voor projecten met duurzaam hout. Dit draagt bij aan het waarborgen van de veiligheid, kwaliteit en het milieu tijdens voorbereiding en uitvoering van werkzaamheden.

Meer informatie

Meer weten over DCV BOUW? Kijk op www.dcv-groep.nl.