Bewuste Bouwers, beste buren!

Bouwinvest over Slimme Mobiliteitshubs op 23 september

Bouwfoto algemeen

Binnenstedelijk ontwikkelen vraagt om slim nadenken over mobiliteit. Allard van Spaandonk, CIO Bouwinvest, signaleert dat gebruikers niet uitsluitend naar deelmobiliteit kijken. Goed ingerichte mobiliteitshubs kunnen zelfs een selling point zijn voor potentiële huurders. Aan de hand van De Werf in Amsterdam Noord (950 woningen) deelt hij zijn visie op mobiliteit op onze studiedag Mobiliteit, Vastgoed en Gebieden 2021

In 1 middag ontdekt u de impact van mobiliteit op vastgoedprojecten en gebiedsontwikkelingen. Goede bereikbaarheid wordt steeds meer cruciaal voor het succes van gebieden en projecten. Hoe realiseert u een duurzame verdichting met behoud van leefbaarheid en financiële haalbaarheid? Waar liggen slimme samenwerkingskansen? Bekijk hier het volledige programma en de actuele deelnemerslijst.

Datum en Locatie

Donderdag 23 september 2021

New Babylon
Anna van Beurenplein 48
2595 DA Den Haag
 

Bestemd voor:

Deze studiemiddag is bestemd voor gemeentelijke bestuurders en beleidsmedewerkers RO, Mobiliteit en Economie, investeerders, (gebieds)ontwikkelaars, stedenbouwkundigen, corporaties, financiers, juristen, aannemers en adviseurs rondom vastgoed en mobiliteit.

Meer info en aanmelden – klik hier.