Bewuste Bouwers, beste buren!

Bouwhekbanners Bewuste Bouwers gedrukt op duurzaam materiaal

Verbeterdebouw Bewuste Bouwers banner

Vanaf volgende week worden de bouwhekbanners voor deelnemers van Bewuste Bouwers gedrukt op duurzaam materiaal; 100% gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Samen met onze leverancier FaberExposize dragen we op deze manier ons steentje bij aan een betere, groene wereld. Het nieuwe materiaal Fairlyn Mesh is PVC-vrij en milieuvriendelijk.

Goede kwaliteit én goed voor het milieu

Het printresultaat van de nieuwe banners geeft een intensieve kleurervaring. De kleurweergave is helder en nauwkeurig en dankzij de watergedragen inkten ook nog vriendelijk voor het milieu. Deze ‘groene’ banners wegen minder, wat minder druk of schade aan het hek of gevel betekent. Het materiaal is sterker en veerkrachtiger. De nieuwe banners hebben dezelfde winddoorlatende eigenschappen als de vorige banners en zijn geschikt voor alle typen weersomstandigheden.

Foto Bouwhekdoeken Ahoy 3

Bouwhekbanners voor het SongFestival in Rotterdam gedrukt op duurzaam materiaal

Wat betekent dit voor jou?

Ben jij bedrijfs- of projectdeelnemer en bestel je de Verbeterdebouw.nl|Bewuste Bouwers-banner? Dan ontvang je vanaf volgende week de nieuwe duurzame banner. De prijs van de banner blijft gelijk aan de vorige banner.

Standaard promotiemateriaal

Het standaard promotiemateriaal, bestaande uit een gratis bouwhekbanner, gratis posters en gratis handboek, is na aanmelding te verkrijgen via www.bewustebouwers.nl/bestellen. Het is mogelijk om tegen vergoeding extra bouwhekbanners en ander promotiemateriaal bij te bestellen. Dit kunnen ook gepersonaliseerde bouwhekbanners en posters zijn.