Bewuste Bouwers, beste buren!

BLVC Café: Hoe word je een beste buur voor je omgeving?

Elk BLVC Café heeft een aansprekend thema, waarmee jij opgedane kennis direct kunt toepassen in de praktijk. Deze keer zijn we (online) te gast bij ProRail op het project Delft Campus, onderdeel van PHS Rijswijk – Rotterdam en bekijken we een infraproject van dichtbij.

In korte tijd zijn overweldigend veel aanmeldingen binnen gekomen voor het BLVC Café op 18 maart, waardoor wij een tweede editie organiseren op 23 maart 2021. Het programma voor de tweede editie is exact hetzelfde. 

Project Delft Campus

Het station, gelegen naast de provinciale weg en pal naast een dichtbevolkte woonwijk, ondergaat een ingrijpende verandering. Met twee extra sporen en een nieuwe onderdoorgang voor fietsers en voetgangers is er straks ruimte om meer treinen te kunnen laten rijden. Met een duurzame perronkap die bestaat uit zonnepanelen wordt Delft Campus het eerste energie neutrale treinstation van Nederland. De bouw van dit station wordt uitgevoerd door Strukton.

Omgevingsmanagers vertellen op welke manier zij te gast zijn in de omgeving van dit bijzondere infraproject en vanuit Bewuste Bouwers krijg je tips voor omgevingsbewust bouwen. Zodat we met elkaar antwoord krijgen op de vraag: hoe word je een beste buur voor je omgeving? Ook nemen we je digitaal mee voor een rondleiding op het project.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

14:55 – Inloggen via Microsoft Teams
15:00 – Welkomstwoord door Anneke Witte (directeur Bewuste Bouwers) en Belinda van Wijlick (communicatieadviseur ProRail)
15:05 – Presentatie Bart Grote (omgevingsmanager Strukton), John van Rootseler (omgevingsmanager ProRail) en Belinda van Wijlick (communicatieadviseur ProRail)
15:50 – Presentatie Theo Andreae  (auditor Bewuste Bouwers) – (Op 18 maart geeft Joleen Schrier deze presentatie)
16:05 – Korte pauze
16:10 – Rondleiding werkzaamheden project Delft Campus
16:25 – Vragenronde & afsluiting

Aanmelden

Wegens overweldigend veel aanmeldingen kun je je helaas niet meer aanmelden voor het BLVC Café van 18 maart.
Je kunt je aanmelden voor 23 maart door een mail te sturen naar communicatie@bewustebouwers.nl.
T.z.t. ontvang je de link om in te loggen via Microsoft Teams.

Let op: Voor een optimale online bijeenkomst hanteren wij een maximum van 50 deelnemers. Wanneer wij het minimale aantal van 15 deelnemers niet halen, zijn we helaas genoodzaakt deze tweede editie op 23 maart te annuleren.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het BLVC Café kun je contact opnemen met Davina Zabala, via d.zabala@bewustebouwers.nl of 0630676289 .