Bewuste Bouwers, beste buren!

Blog: Een EHBO-oplossing waarop je kunt bouwen!

ResQ-Point bouw (1)

Eerste hulp, altijd dichtbij.

Natuurlijk doe je er alles aan om te zorgen voor een veilige bouwplaats, maar ongelukken sluit je nooit 100% uit. Is voorkomen niet gelukt en is genezen nodig? Dan ben je blij dat er een ResQ-Point in de buurt is. Dé mobiele EHBO-post voor de bouw.

Bij eerste hulp telt elke minuut

Een schram, een snee of een brandwond daar schrikt waarschijnlijk niemand meer van. Maar hoe ernstiger de situatie, hoe belangrijker het is dat omstanders razendsnel kunnen handelen. In zulke gevallen kan een gele ResQ-Point container rustgevend zijn. Hij valt op, bevat gegarandeerd alle beschikbare EHBO-middelen.

Met een ResQ-Point is eerste hulp altijd dichtbij

Een bouwkeet is een logische plek om onder andere verbandkoffers, brandblussers en een AED te bewaren. Maar zo’n keet is soms ver verwijderd van de meest risicovolle werkzaamheden. Daarnaast worden EHBO-middelen vaak op allerlei plekken opgeborgen, waardoor ze niet altijd even goed te vinden zijn in een noodsituatie.

ResQ-Points hebben een aantal voordelen:

  • Alle EHBO-middelen die je nodig hebt op één opvallende plek;
  • Makkelijk verplaatsbaar met shovel, heftruck of hijskraan;
  • Keuringen en houdbaarheid van producten altijd op orde;
  • Gebruikte artikelen binnen 24 uur na melding vervangen;
  • High-level calamiteitenopvolging mogelijk

Geïnteresseerd in meer informatie?

Of je nu een overzichtelijke bouwplaats hebt of een enorm infra-project leidt, we gaan graag met je om tafel voor een oplossing op maat. Voor meer informatie en vragen neem contact op met René van Giezen, telefonisch bereikbaar op +31 6 – 820 63 414 of e-mail via rene@safety4crew.nl of bekijk de website www.resqpoint.nl.

Foto René van Giezen