Bewuste Bouwers, beste buren!

Bestellen

Bestellen

Voor alle Bewuste Bouwers-projecten zijn gratis posters en bouwhekbanners beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om tegen betaling extra promotiemateriaal te bestellen. Onderaan het formulier kun je zien hoe het promotiemateriaal eruit ziet. 

 
  • LET OP: * We kunnen geen materiaal bezorgen op een postbus. * Vul een bezoekadres in, huisnummer verplicht. * Wil je zeker weten dat de promotiemiddelen aankomen, laat ze dan op je kantoor bezorgen.
  • - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  • Ieder aangemeld project kan een aantal gratis promotiemiddelen bestellen. Geef aan welke middelen de bouwplaats wil gebruiken. Onderaan dit formulier staan de voorbeelden van de beschikbare promotiemiddelen.

  • De normkaarten zijn te downloaden op de website https://www.bewustebouwers.nl/overons/documenten/
  • - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  • Naast de gratis promotiemiddelen, kunnen Bewuste Bouwers tegen betaling ook extra middelen bestellen. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Voor iedere bestelling brengen wij €15,- porto- en verwerkingskosten in rekening.

    Onderaan dit bestelformulier vind je voorbeelden van de promotiemiddelen.

  • - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  • Let op: indien voor de factuur een opdrachtbon / werkbon / inkoopbon / werkorder nodig is, graag vermelden bij het kopje referentienummer.
 

Verificatie

 

1. Poster – Factsheet Bewuste Bouwers

Liggend, formaat A1

Factsheet Bewuste Bouwers

2. Poster – Bewuste Bouwers, Beste Buren

Staand, formaat A1
poster bewuste bouwers met rand

3. Poster – Verbeterdebouw is er ook voor jou!

Staand, A1 formaat

4. Poster – Bewuste Bouwers in beeld

Staand, A1 formaat

Poster Bewuste Bouwers in beeld

5. Bouwhekbanner

Afmeting 3,38 x 1,74

    Bouwhekbanner 2021

6. Gepersonaliseerde bouwhekbanner

Afmeting 3,38 x 1,74 m

Voor deze banner is het noodzakelijk dat de juiste bedrijfsnaam en het juiste logo worden aangeleverd in een hoge resolutiebestand, geschikt voor drukwerk (.eps).

Bouwhekbanner 2021-Gepersonaliseerd

7. Algemene flyer voor buren

Staand, A5 formaat
    Poster Zien wij iets over het hoofd 

8. Gepersonaliseerde flyer voor buren

Van de gepersonaliseerde A5 flyer is geen voorbeeld beschikbaar. Deze flyer heeft een alinea met project specifieke tekst op de voorzijde en, indien aanwezig, een artist impressie van het project    op de achterzijde. Voor deze flyer is overleg nodig met de bouwer over de juiste tekst noodzakelijk. Verder is een logo nodig en indien gewenst een artist impressie om de flyer te kunnen produceren.

9. Flyer voor je eigen vakmensen

Wil je je eigen medewerkers ook op de hoogte brengen van Bewuste Bouwers of het nog eens onder de aandacht brengen, dan is de flyer voor je eigen vakmensen een optie.

Staand, A5 formaat
Flyer voor je eigen vakmensen

10. Dibondpaneel 90 x 120 cm standaard

Voor op de buitenkant van een keet die heel zichtbaar is voor de omgeving kan het een goed idee zijn om een dibondpaneel op te hangen. De afmeting is 90 x 120 cm en heeft op alle vier de hoeken een gat waarmee het bord eenvoudig opgehangen kan worden. Per stuk: €90,00 exclusief 21% BTW

.

11. Dibondpaneel 90 x 120 cm gepersonaliseerd

Wil je een mooi paneel aan de buitenkant van de keet waarop duidelijk zichtbaar is dat het om jouw bedrijf gaat en dat je bewust aan het bouwen bent, is het ook mogelijk om het dibondpaneel te personaliseren met jouw logo. Zelfde ophangsysteem als de standaard. Kosten per stuk: €100,00

12. Handboek Gedragscode versie 4.1

Praktisch handboek met achtergrondinformatie en beoordelingsmethodiek. 

Cover handboek versie 4.1

13. Bouwbord (informatiebord bouwactiviteit)

A2 formaat bord voor informatie over werkzaamheden, contactpersoon en vergunning. Het bouwbord is verplicht in verschillende stadsdelen van Amsterdam.