Bewuste Bouwers, beste buren!

Winactie | 3 x veiligheidsschoenen van Grisport

Winactie Veiligheidsschoen

Waterdicht. Ademende Cambrelle-voering. Vocht- en geurvretend. Extreem lichtgewicht. Optimale grip. Bestand tegen olie.

Dit zijn slechts enkele van de eigenschappen van de veiligheidsschoen van Grisport Cross Safety die je voeten uitzonderlijk fit houden, ook op lange (werk)dagen! Kortom de Grisport Cross Safety Firm is een schoen met een soepele afwikkeling, optimale bescherming en een aangenaam comfort.

We mogen nu drie paar weggeven van deze halfhoge variant

Veiligheidsklasse S3

De Grisport Safety Firm valt in veiligheidsklasse S3 en heeft een kunststof neus die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen met een indeuk resistentie van tenminste 200 Joule. De weerstand bij beknelling is 15.000 N. De schoenen hebben een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water en zijn voorzien van een kevlar tussenzool. Ze zijn antistatisch, hebben een antislipprofiel en energieopname door de hak.

Winactie; 3 x kans!

Grisport, de Italiaanse producent van handgemaakte schoenen, geeft Bewuste Bouwers drie paar Grisport Cross Safety Firm-veiligheidsschoenen om weg te geven. Wat we daarvoor vragen is antwoord op deze vraag:

‘Als je een aspect/regel/norm mocht veranderen op een bouwplaats, wat zou je dan per direct doorvoeren?’

Mail jouw antwoord voor 15 mei naar communicatie@bewustebouwers.nl en maak kans!

Voorwaarden

Antwoorden kunnen gebruikt worden voor redactionele doeleinden. Bovendien zullen we drie winnaars selecteren uit de inzendingen. Half mei bellen we de gelukkige winnaars. Alle NAW-gegevens die nodig zijn om deel te nemen zullen we direct na de winactie verwijderen.