Bewuste Bouwers, beste buren!

Winactie | 3 x robuuste veiligheidslaarzen van Grisport

Grisport Veiligheidslaars - Winactie Bewuste Bouwers

Grisport introduceert de Ranger Hound S3, een veiligheidslaars voor gebruik in zware weersomstandigheden. Speciaal ontwikkeld voor mensen die werken in de bouw, constructie, metaal, transport en agrarische sector. De laars heeft een neus van glasvezel en een antistatische, rubberen Vibram zool voor een perfecte grip. Het bovenste deel van de laars is gemaakt van hoogwaardig leer. Daarnaast beschikt de werklaars over een Gore-Tex voering, wat de laars ademend en waterdicht maakt.

Veiligheidsklasse S3

Dit Ranger-model valt in veiligheidsklasse S3. De laarzen zijn daarom uitgerust met een kunststof neus die voldoende bescherming biedt tegen vallende voorwerpen met een indeuk resistentie van tenminste 200 Joule. De weerstand bij beknelling is 15.000 N.

Winactie; 3 x kans!

Grisport, de Italiaanse producent van handgemaakte schoenen, geeft Bewuste Bouwers drie paar laarzen Rander Hound S3 om weg te geven. Wat we daarvoor vragen is antwoord op deze vraag:

“Wat is in 2019 nodig om een bouwplaats bewust te maken van zijn omgeving?”

Mail jouw antwoord voor 1 december naar b.vanbaarsel@bewustebouwers.nl en maak kans!

Voorwaarden

Alle antwoorden zullen we plaatsen in het Jaarmagazine 2018/2019 en bovendien zullen we drie winnaars selecteren uit de inzendingen. Op 6 december a.s. bellen we de gelukkige winnaars. Alle NAW-gegevens die nodig zijn om deel te nemen zullen we direct na de winactie verwijderen.