Bewuste Bouwers, beste buren!

Twee mysterybezoekers gezocht in de regio Amsterdam/Zaandam & Venlo

Vacature Mysterybezoeker

Stichting Bewuste Bouwers zet zich in voor een beter imago van de bouw. Dit imago wordt (mede) bepaald door de ervaringen die mensen hebben met de bouwplaatsen. Het instrument dat we gebruiken is de gedragscode voor bouwplaatsen. Aangesloten bouwers laten zien dat zij geven om hun omgeving, medewerkers, het milieu en veilig werken. Bewuste Bouwers is een aanjager en geeft de bouwwereld een impuls door professionaliteit zichtbaar te maken en de uitwisseling van ideeën en ervaringen te stimuleren.

Bewuste Bouwers bestaat uit een kernteam van 4 mensen en een team van 10 auditors verspreid door het land. Ook maken wij graag gebruik van mysterybezoekers. Wij zijn per direct op zoek naar twee mysterybezoekers; een voor de regio Amsterdam/Zaandam en een voor de regio Venlo. Het betreft een zelfstandig uit te voeren opdracht voor langere termijn.

Wat mag je verwachten?

Mysteriebezoeken
We vragen je minstens vier keer per kwartaal een mysteriebezoek af te leggen. Dan stel je een rapportage op vanuit het perspectief van de omgeving. Je gaat langs bij het project en noteert hoe de omgeving het project ervaart. In een korte rapportage met foto’s geef je jouw bevindingen en tips ter verbetering mee aan het project.

Lijkt het je leuk om de bouw te stimuleren te verbeteren?

Herken je jezelf als iemand met:

  • Een fascinatie voor bouw- en infraprojecten, (een technische opleiding is niet per se nodig)
  • Communicatieve vaardigheden, kan makkelijk praten met bouwvakkers, projectleiders en (omgevings-) managers,
  • Ervaring met het geven van feedback,
  • Aanpassingsvermogen, je kan je verplaatsen in de omgeving,
  • Schrijfvaardigheden (duidelijke rapportages met fotomateriaal),
  • Een positieve opstelling, je ziet altijd kansen om te verbeteren,
  • Woonachtig in of in de buurt van Amsterdam, Zaandam of Venlo,
  • Een onafhankelijke positie (je bent niet werkzaam of betrokken bij een bouwbedrijf).

Dan zoeken we jou!

Wij bieden:

Een zelfstandig uit te voeren en inhoudelijk afwisselende opdracht voor langere termijn.
We plannen de te bezoeken projecten binnen 1 uur reistijd van jouw thuisbasis. Met een mysteriebezoek ben je gemiddeld 1,5 uur bezig inclusief het schrijven van de rapportage.
De standaardvergoeding voor het uitvoeren van een mysteriebezoek is 75 euro exclusief BTW. De reiskostenvergoeding bedraagt 0,19 ct/km.

Wil je weten welke projecten op dit moment bij jou in de regio actief zijn? Kijk dan op www.verbeterdebouw.nl. Meer informatie over het proces en het doel van de mysterybezoeken kan je teruglezen in het handboek.

Nadere informatie over de functie kan worden ingewonnen via info@bewustebouwers.nl of 079-325 24 25.