Bewuste Bouwers, beste buren!

Terugblik Bewuste Bouwers Boost 2020

Afgelopen maandag 20 januari was de derde maandag van de maand en dat betekent: de dag van de Bewuste Bouwers Boost! Deze kick-off stond dit jaar in het teken van Best Practices en de Toekomst in Beeld. Natuurlijk werden ook de drie Best Presterende Bouwprojecten van 2019 bekend gemaakt.

De toekomst van Nederland

De energietransitie, circulaire economie, verstedelijking, digitalisering: stuk voor stuk ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop de leven, wonen en werken. Jacques van der Krogt, CEO Dapple Contract & Technology, gaf namens Techniek Nederland een bevlogen presentatie over de toekomstverkenning voor Nederland: CONNECT2025. CONNECT2025 is bedoeld als leidraad en inspiratie voor onder andere partners in sectoren als bouw, industrie, energie, infra, mobiliteit en zorg.

Download

Via deze link kun je het eindrapport CONNECT2025 downloaden.

Best Presterende Bouwprojecten van 2019

In 2019 hebben maar liefst 427 toetsmomenten plaatsgevonden. De drie projecten met de hoogste auditcijfers werden deze middag in het zonnetje gezet. Op de eerste plaats is geëindigd: NPD Utrecht, dat wordt gerealiseerd door BAM Wonen Speciale Projecten, met een uitzonderlijk hoge auditscore van een 9,6!

Het project D-1075 Fellenoord EF2 Eindhoven heeft met een 9,3 een mooie tweede plek behaald. Met een 9,2 sluit Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling Speciale Projecten de rij met het project Mall of the Netherlands.

Lees hier meer over de prijswinnaars. 

Best Practice Publieksprijs

Voor het eerst is tijdens de Bewuste Bouwers Boost ook de Best Practice Publieksprijs uitgereikt. Het publiek heeft gestemd op de meest inspirerende Best Practice van 2019. Kuijpers Bouw Heteren ging er met de prijs vandoor. De Best Practice: levensgrote foto’s van de bouwplaatsmanager bij het project (ver-)nieuwbouw gemeentehuis Overbetuwe, om de weggebruikers te attenderen op het matigen van hun snelheid.

Foto’s

Wij kijken terug op een geslaagde Bewuste Bouwers Boost en danken alle aanwezigen voor hun enthousiasme. Omdat beelden meer zeggen dan woorden volgt hieronder een foto impressie.

Fotografie: Charles Batenburg

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *