Bewuste Bouwers, beste buren!

Symposium SCENARIO2040

Blik op 2040 vanuit de technische sector

Niemand weet hoe de wereld eruit ziet over 20 jaar. Eén ding is zeker: techniek zal een nog grotere rol in spelen dan het vandaag de dag al doet. Op het symposium SCENARIO2040 op 19 maart gaan we in op de inhoud van het rapport ‘Blik op 2040 vanuit de technische sector’ en het belang van het denken in scenario’s. Je bent donderdag 19 maart van harte welkom op het symposium – georganiseerd door Techniek Nederland – om kennis te nemen van wat de toekomst jou zal brengen en alvast na te denken over jouw toekomstige rol! 

SCENARIO2040, de scenariostudie van Techniek Nederland, OTIB, ISSO en TVVL, geeft weer hoe de wereld en de markt er in 2040 uit kunnen zien en geeft tot stof tot nadenken. Niet alleen voor de technische sector, maar zeker ook voor andere sectoren, opdrachtgevers, kennisinstellingen en overheden. Dit gesprek gaat over de consequenties van innovaties, nieuwe toepassingen van technologie, problemen die hieruit ontstaan en mogelijke oplossingen – in relatie tot de geschetste scenario’s. De doelgroep is nadrukkelijk breder dan de eigen branche: het is juist het doel om met andere branches en sectoren te verbinden.

Blijf niet hangen in het verleden, droom niet van de toekomst maar concentreer je op het huidige moment door aanwezig te zijn bij symposium SCENARIO2040!

Praktische informatie 

Datum: 19 maart
Tijd: 13.30 – 18.30 uur 
Locatie: Werkspoorkathedraal – Tractieweg 41 – 3535 AP Utrecht

Meer informatie over het programma en mogelijkheid tot aanmelden vind je op de website van Techniek Nederland