Bewuste Bouwers, beste buren!

Save the date! BLVC Café 12 maart 2020

Tijdens het eerste BLVC Café van 2020 staat een infraproject centraal. We zijn verheugd te kunnen vertellen dat we te gast zijn bij ProRail en het project Spooromgeving Geldermalsen; zoals de uitbreiding van het aantal perrons en een nieuwe reizigerstunnel op station Geldermalsen, maar ook de realisatie van een randweg rondom Tricht inclusief drie nieuwe onderdoorgangen onder het spoor. We bekijken het project van dichtbij en krijgen tijdens een presentatie meer informatie. Details over het programma volgen later, maar …

Save the date

Zet de datum in je agenda! Je kunt je alvast aanmelden via info@bewustebouwers.nl. Binnenkort vind je op onze website meer informatie over het programma. 

Praktische informatie

Het BLVC Café is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie m.b.t. bouw- en infraprojecten. De inloop 12 maart is vanaf 15:30 uur, start programma om 16:00 uur en om 18:30 uur ronden we af met bites & drinks. 
Het BLVC Cafe vindt plaats in Geldermalsen. Het exacte adres ontvang je met de bevestiging van aanmelding. 

Voor meer informatie over het BLVC Café kun je contact opnemen met Davina Zabala, via d.zabala@bewustebouwers.nl of 079 325 24 25.