Bewuste Bouwers, beste buren!

Save the date! BLVC Café 10 oktober

BLVC Cafe

Na een zomer vol piekregenval, hittegolven en veelal doorwerken in de bouwvakvakantie, is het meer dan ooit noodzakelijk om weer volop bezig te zijn met de risico’s op bouwlocaties. Om deze risico’s beheersbaar te maken en te houden ligt er vaak een BLVC-plan als handvat. In samenwerking met het Programmabureau Houthaven Amsterdam organiseert Bewuste Bouwers op donderdag 10 oktober het BLVC Café.

Gastlocatie

Gastheer voor deze bijeenkomst op locatie bij het programmabureau is Franke Smidstra, omgevingsmanager Houthaven, gemeente Amsterdam. Het is een zeer dynamische locatie, waar een enorme diversiteit aan projecten gaande is en waar zichtbaar wordt waar de bouwsector goed in is. Klik hier om alvast een indruk te krijgen van dit prestigieuze werk.

Bouwlocatie als werkplek

Tijdens de bouw is de bouwlocatie ook te kenmerken als werkplek waar alle disciplines samen komen. Maar hoe ziet zo’n werkplek er dan uit? En waar hoort deze zoal aan te voldoen? Wim Pullen, directeur Center for People and Buildings, neemt ons mee op een bijzondere verkenning.

Save the date!

Nieuwsgierig geworden? Noteer dan 10 oktober in je agenda en meld je alvast aan via info@bewustebouwers.nl. Dan ontvang je binnenkort ontvang je van ons een uitgebreid programma.

Praktische informatie 

Datum:  Donderdag 10 oktober 2019
Tijd:   Inloop vanaf 15:30 uur, programma van 16:00 tot 18:30 uur, met aansluitend hapje en drankje.
Locatie:  Revaleiland 1, Amsterdam

 

Voor meer informatie over het BLVC Café kun je contact opnemen met
Annemarie Verschoor, marketing- & communicatiemanager Bewuste Bouwers, a.verschoor@bewustebouwers.nl.  

Ben jij erbij 10 oktober?