Bewuste Bouwers, beste buren!

Team

Voor de dagelijkse gang van zaken, is een klein team actief. Met een flexibele schil van auditors en mysteriebezoekers is Bewuste Bouwers actief overal in Nederland.

Ilja Werkhoven (directeur)

Ilja Werkhoven

In de praktijk laten zien dat het anders kan en dat dat meer resultaten oplevert. Met ervaring en netwerk opgedaan bij Vernieuwing Bouw, Regieraad Bouw en bij de gemeenten Alphen aan den Rijn en Amsterdam heb ik een brede achtergrond. Ik heb gezien bij bouwondernemingen, opdrachtgevers en kennispartijen, kortom de hele keten, hoe vernieuwingen het beste tot stand kunnen komen. Met Bewuste Bouwers laten we dat in de praktijk zien. Bouwen heeft impact op omgeving, milieu en op mensen; Bewuste Bouwers weet welke.

Bouwe van den Ende (coördinerend auditor)

Bouw van den Ende

Bewustwording en omgevingsmanagement zijn een mooie en belangrijke aanvulling op bouwplaatsbeheer. Door langs te gaan als auditor of mysteriebezoeker help ik de bouwplaatsen om invulling te geven aan de gedragscode. Bewuste Bouwers bekleedt een unieke positie in de bouwwereld. Onze insteek is positief en betrokkenheid staat voorop. Als auditor ben je niet alleen toetser, maar ook sparringspartner die meedenkt. Door de bezoeken aan verschillende bouwplaatsen kan ik met bouwbedrijven meedenken en tips geven.

Els Geurts (Adviseur Bewust Bouwen)

Els geurts

Werken op of voor een Bewuste Bouwplaats vraagt een inspanning van het hele team. Van timmerman tot projectmanager en van onderaannemer tot leverancier. Mijn rol bij Bewuste Bouwers gaat dwars door de inhoud en proces heen. Bouwplaatsen, bouwbedrijven en opdrachtgevers kunnen bij mij terecht voor advies en trainingen op maat om met de Bewuste Bouwers gedragscode aan de slag te gaan én te blijven. Mijn achtergrond in de omgevingscommunicatie, als senior auditor voor Bewuste Bouwers en mijn ervaring met de best practices vormen de input voor deze rol. Mijn dag is geslaagd als iemand geïnspireerd en gemotiveerd als beste buur op een bouwplaats aan de slag gaat.

Katinka Ham (office management)

Katinka Ham

Ik regel aanmeldingen van bedrijven en bouwplaatsen. En ben het eerste aanspreekpunt voor de bouwplaatsen als het gaat over de certificaten, bestellingen of andere vragen. Ik verzorg de financiële afwikkeling van de bestellingen en ik organiseer bijeenkomsten zoals de jaarbijeenkomst voor bedrijfsdeelnemers. Kortom in dit kleine team regel ik het office management.

Maak kennis met de auditors en mysteriebezoekers.