Bewuste Bouwers, beste buren!

Team

Voor de dagelijkse gang van zaken, is een klein team actief. Met een flexibele schil van auditors en mysteriebezoekers is Bewuste Bouwers actief overal in Nederland.

Directeur

Nader in te vullen.

Bouwe van den Ende (coördinerend auditor)

Bouw van den Ende

Bewustwording en omgevingsmanagement zijn een mooie en belangrijke aanvulling op bouwplaatsbeheer. Door langs te gaan als auditor of mysteriebezoeker help ik de bouwplaatsen om invulling te geven aan de gedragscode. Bewuste Bouwers bekleedt een unieke positie in de bouwwereld. Onze insteek is positief en betrokkenheid staat voorop. Als auditor ben je niet alleen toetser, maar ook sparringspartner die meedenkt. Door de bezoeken aan verschillende bouwplaatsen kan ik met bouwbedrijven meedenken en tips geven.

Katinka Ham (office management)

Katinka Ham

Voor Bewuste Bouwers ben ik het eerste aanspreekpunt. Wanneer bouwplaatsen vragen hebben over aanmeldingen, certificaten, bestellingen komen ze in eerste instantie bij mij terecht. Naast alle algemene informatie over wat Bewuste Bouwer doet, verzorg ik de financiële afwikkeling van de aanmeldingen, bedrijfsdeelname en projecten. Verder organiseer ik de bijeenkomsten zoals de jaarbijeenkomst voor bedrijfsdeelnemers. Kortom, in dit kleine team regel ik alle office management.

Rosalien van Koningsveld (communicatieadviseur, auditor & trainer)

In mijn veelzijdige functie geef ik trainingen en workshops, denk ik als auditor mee over verbeteropties voor een veilige, duurzame en omgevingsbewuste bouwplaats en creëer ik content voor diverse communicatie-uitingen.

Maak kennis met de auditors en mysteriebezoekers.