Bewuste Bouwers, beste buren!

Nieuwe bedrijfsdeelnemer: Bouwbedrijf Vrolijk

Bouwbedrijf Vrolijk heeft alle kennis in huis om ideeën vaste vorm te geven. Dit doet ze met een op elkaar ingespeeld team, dat de woon- of werkomgeving kan realiseren waar je je thuis voelt. Bouwbedrijf Vrolijk heeft een kenmerkende wijze om projecten te realiseren: korte lijnen, aandacht voor persoonlijke voorkeuren en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Binnen de meest recente opleveringen bevinden zich distributiecentra, fabriekshallen, bedrijfsunits, koel- en vrieshuizen en een bioscoop.

We kennen Bouwbedrijf Vrolijk al enkele jaren als projectdeelnemer van Bewuste Bouwers. Zij hebben zelfs de 2250ste aangemelde bouwplaats bij Bewuste Bouwers op hun naam staan. Vanaf begin dit jaar is Bouwbedrijf Vrolijk als bedrijfsdeelnemer aangesloten.

“Bouwbedrijf Vrolijk maakt geen onderscheid tussen haar eigen medewerkers, onderaannemers of de omgeving, als het gaat om veilig werken. Op onze bouwplaatsen wordt veilig gewerkt. Bouwbedrijf Vrolijk stimuleert veilig werken door op onze projecten het beleid hierin uit te stralen. Dit houdt in dat we op de veiligheidsmaatregelen toezien en altijd op zoek zijn naar verbetermogelijkheden samen met de aanwezige partners”, aldus Edwin van Haperen (KAM coördinator Bouwbedrijf Vrolijk).

Toegevoegde waarde

“Bewuste Bouwers is hierbij echt van toegevoegde waarde. Het is niet enkel een aanvulling op het gebied van veilig werken, maar ook een teken dat Bouwbedrijf Vrolijk de omgeving waarin ze bouwen centraal stelt. Het is belangrijk goed te communiceren zowel intern als extern. Daarnaast worden onze prestaties ten aanzien van de pijlers van Bewuste Bouwers gemeten, zo is de vaststelling van verbetering intern en extern direct zichtbaar,” vertelt Edwin.

Bij Bouwbedrijf Vrolijk hebben ze een mooie ambitie voor dit jaar. “Een bijdrage leveren aan de maatschappij door het open stellen voor verbetermogelijkheden en het leren van de omgeving, wat tevens de belangrijkste pijlers voor het eerste jaar zijn.”

Team Bewuste Bouwers vindt Bouwbedrijf Vrolijk een welkome aanvulling op haar bedrijfsdeelnemers. We kennen Bouwbedrijf Vrolijk als een gemotiveerde bewuste bouwer, die haar best doet om een goede buur te zijn. Wij bouwen met plezier aan een langdurige relatie.

Duurzaam

Sinds 2009 werkt Bouwbedrijf Vrolijk op een zo duurzaam mogelijke manier. De grote doelstelling daarbij is de CO2-uitstoot te minimaliseren. Aan deze overeengekomen kwaliteitsafspraken hebben de vakkundige medewerkers en directie zich middels het KAM-management systeem geconformeerd. Dankzij gedrevenheid en de voortdurende inspanningen is Bouwbedrijf Vrolijk ISO 9001, 14001, VCA** en FSC® gecertificeerd en samen met Bewuste Bouwers klaar voor de toekomst.

Meer informatie

Meer informatie over Bouwbedrijf Vrolijk? Kijk op www.bbvrolijk.nl