Bewuste Bouwers, beste buren!

LOMD 2019: delen van expertise

LOMD 2019 - Bewuste Bouwers - Barbara van Baarsel

De Landelijke Omgevingsmanagementdag 2019 in Congrescentrum 1931 in Den Bosch was op 27 juni geslaagd te noemen. Ondanks het prachtige weer was de beursvloer zeer goed gevuld met een enorme hoeveelheid expertise op het gebied van omgevingsmanagement. Van KWS Infra tot ProRail en van Movares tot The Imagineers. Iedereen die zich bezighoudt met zaken die de omgeving aangaan; zoals EMVI, BLVC-plannen en de uitvoer van de Gedragscode van Bewuste Bouwers reisde af naar het Brabantse voor een dag vol inhoud, bijpraten en heerlijke versnaperingen. 

Workshop Communicatie & Bewustwording

Vanuit Bewuste Bouwers stond de Workshop Communicatie & Bewustwording op het programma, gegeven door Barbara van Baarsel van Buro Barcode. Aan de hand van de verschillende Goede Voorbeelden en Best Practices die we spotten bij onze bedrijfs- en projectdeelnemers hebben we de deelnemers aan de workshop inspiratie kunnen bieden. Hoe ga je om met de communicatie in het voortraject, tijdens de bouw en ook in het natraject. Wat communiceer je wanneer en hoe zorg je ervoor dat je gedurende het hele traject interactie faciliteert tussen de omgeving, de stakeholders en het bouwproject? Heb je zelf ook interesse om meer tools te ontvangen op dit gebied, neem dan contact met ons op via info@bewustebouwers.nl. 

Platform Omgevingsmanagement

Ook de rest van het jaar werken aan je ontwikkeling als Omgevingsmanager? Van gedachten wisselen met andere spelers in het veld, deelnemen aan interessante en afwisselende excursies en werkbezoeken? Kijk voor meer informatie op Platform Omgevingsmanagement.