Bewuste Bouwers, beste buren!

Kom je ook naar #SMWNL?

social media week holland SMWNL

Het Rotterdamse communicatiebureau RauwCC nodigt onze bedrijfs- en projectdeelnemers uit voor Social Media Week Holland #SMWNL, en geeft daarbij 25% korting per ticket.

Wat is Social Media Week?

Social Media Week (SMW) vindt jaarlijks in vijfentwintig steden wereldwijd plaats. Het is een van ’s werelds toonaangevende conferenties én een inspirerend nieuwsplatform. SMW biedt merken, bureaus en technologieleveranciers de nieuwste inzichten en trends op het gebied van marketing, communicatie, social media, technologie en innovatie. En, toegang tot een wereldwijde community van communicatieprofessionals.

Dit jaar brengt SMW met het wereldwijde thema ‘Closer’ een ode aan connectiviteit en de kracht die technologie biedt om mensen dichter bij elkaar te brengen.

Wie, wat, waar?

Tegelijk met Social Media Week Kiev, Londen, Manilla, Durban, Toronto en Zürich vindt dit jaar Social Media Week Holland plaats in Den Haag: van 14 tot en met 16 november. Met COMM, museum voor communicatie, als toepasselijke hoofdlocatie biedt #SMWNL een boutique-event met diepgang, waar successen én learnings gevierd worden.

Social media Week - SMWNL

Wil jij hierbij zijn? Dan heb je twee opties. Je kunt kiezen voor een VSP Pass (voor drie dagen) en een Day Pass (voor een van de drie dagen).

Via de website van #SMWNL bemachtig je een VSP Pass met 25% korting met de code: RauwCCgoes#SMWNL-VSP.
Liever een Day Pass? Gebruik dan een van deze codes:

  • Woensdag: Social & Innovation in Government: RauwCCgoes#SMWNL-WED
  • Donderdag: Social & Innovation in Business: RauwCCgoes#SMWNL-THU
  • Vrijdag: Social & Innovation in Society: RauwCCgoes#SMWNL-FRI

Klik op de knop ‘Ik heb een code’, voer de code in die jij wilt gebruiken en reken het resterende bedrag af. Je ontvangt je ticket per e-mail.

Het team van Bewuste Bouwers is ook aanwezig tijdens deze conferentie en we hopen je daar natuurlijk te zien.