Bewuste Bouwers, beste buren!

Goed Voorbeeld: meisje wordt in het zonnetje gezet door bouwer

Juten snoepzak - Aalberts Bouw - Bewuste Bouwers - Goed Voorbeeld

Via www.verbeterdebouw.nl kunnen buren van een bouwplaats verbeterpunten, ideeën of complimenten delen. Onlangs kwam een melding binnen bij bouwplaats Erve van Knorr in Loosdrecht, waar Aalberts Bouw B.V. een nieuwbouwproject realiseert, bestaande uit 41 koopwoningen en 53 huurappartementen.

Melding: afval

De melding betrof een klacht over de hoeveelheid afval op het parkeerterrein bij de bouwplaats. ‘Werknemers die in de auto ontbijten of lunchen gooien het afval vervolgens in de berm,’ vertelt de mevrouw die de melding maakt. Haar dochter van tien jaar ruimt twee keer per maand daar de boel op en komt met gemiddeld twee volle vuilniszakken blikjes, plastic bekertjes en ander afval thuis.

Goed Voorbeeld: jute snoepzak

De heer Jan Bos (teamleider Nieuwbouw, Aalberts Bouw B.V.) vond dit uiteraard een vervelende constatering. Aalberts Bouw B.V. is verantwoordelijk om de bouwplaats en de omgeving daarvan netjes te houden. Hij heeft dan ook direct met excuses op de melding gereageerd en aangegeven dat ze het afval hebben opgeruimd.

Uit dank voor de inzet van de dochter van de melder, hebben zij het meisje een attentie gestuurd. Geheel in de sfeer van Sinterklaas: een lekker gevulde jute snoepzak!

Bewuste Bouwers vindt dit met recht een Goed Voorbeeld: er is adequaat en leuk gereageerd op de melding, waarna het meisje welverdiend in het zonnetje is gezet.