Bewuste Bouwers, beste buren!

Enquête BLVC-volwassenheid

Onderzoek

Onderzoek naar de BLVC-volwassenheid van Nederlandse bouwbedrijven, door studenten Hogeschool van Amsterdam.

Bas van der Peet & Matthijs van der Kleij, 4de-jaarsstudenten aan de Hogeschool van Amsterdam, toetsen de BLVC-volwassenheid onder bouwbedrijven. Daarvoor zijn zij op zoek naar BLVC’ers (medewerkers van infrastructurele bouwbedrijven die te maken hebben met het opstellen en/of naleven van BLVC-plannen, medewerkers van opdrachtgevers, medewerkers van gemeentelijke instelling, tenderschrijvers, etc.) die hun enquête in willen vullen. Vanuit Bewuste Bouwers, waar BLVC een belangrijke rol speelt, geven we hier graag aandacht aan. 

Zie hieronder hun toelichting. 
Klik hier om direct naar de enquête te gaan. 

==============================================

Wij zijn Bas van der Peet & Matthijs van der Kleij, 4de-jaarsstudenten aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor onze scriptie doen wij onderzoek naar de BLVC-volwassenheid van Nederlandse bouwbedrijven.

Doel van de enquête 

Om deze volwassenheid in kaart te brengen hebben wij een enquête opgesteld. De enquête is opgebouwd uit 6 onderdelen: Algemeen, Beleid, Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie. Elk onderdeel bestaat uit ongeveer 10-12 vragen met 3-5 antwoordmogelijkheden (de enquête duurt naar schatting 10-15min.). De enquête heeft als doel;

  • Inzicht te krijgen in BLVC-volwassenheid van Nederlandse bouwbedrijven
  • Bedrijven inzicht verschaffen in hun BLVC-volwassenheid/verbetermogelijkheden
  • Onze antwoordmogelijkheden te verifiëren
  • Ons scoringsmodel te verifiëren.

In dit onderzoek hebben wij ons beperkt tot infrastructurele bouwprojecten. Infrastructurele bouwprojecten spelen zich vrijwel altijd af in de openbare ruimte en hebben daardoor veel raakvlak met BLVC.

Op zoek naar … 

Voor ons onderzoek zijn wij op zoek naar BLVC’ers (medewerkers van infrastructurele bouwbedrijven die te maken hebben met het opstellen en/of naleven van BLVC-plannen, medewerkers van opdrachtgevers, medewerkers van gemeentelijke instelling, tenderschrijvers, etc.) die onze enquête in zouden willen vullen. Heeft u weinig kennis van BLVC, dan willen wij u toch verzoeken de enquête in te vullen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de BLVC-volwassenheid bij Nederlandse bouwbedrijven.

Enquête 

De enquête is anoniem. Er is wel een vraag toegevoegd om u later te mogen benaderen indien u hierin geïnteresseerd bent. De enquête is te vinden op:

https://hva.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_cMedNUtG98jSBa5

Na invulling van de enquête ontvangt u automatisch een resultaat. Dit resultaat geeft u inzicht in de huidige stand van uw Beleid, Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid & Communicatie.

Wij hopen dat u ons kunt helpen om een betrouwbaar onderzoek in te leveren.

Met vriendelijke groet,

Bas van der Peet & Matthijs van der Kleij 

Meer informatie

Bij vragen, op- en/of aanmerkingen zijn wij te bereiken op:
Bas.van.der.peet2@hva.nl
+316 36 10 63 01