Bewuste Bouwers, beste buren!

De 2.250ste aangemelde Bewuste Bouwers bouwplaats!

Met trots presenteren wij de 2.250ste bouwplaats die werd aangemeld bij Bewuste Bouwers door Bouwbedrijf Vrolijk. Daarmee conformeert het bouwbedrijf Vrolijk zich aan de gedragscode van Bewuste Bouwers en zien wij erop toe dat deze wordt nageleefd.

Het project: DC van Dam – Oud-Gastel

Het project betreft de nieuwbouw van een distributiecentrum met 4 kantoren, bestaande uit een tweetal hallen, welke elk een laadkuil hebben. Het distributiecentrum omvat een logistiek warehouse van 28.084 m², 1.085 m² kantoorruimte en een mezzanine van 2.480 m². Op het buitenterrein worden 307 parkeerplaatsen aangelegd. Het logistieke centrum wordt ontwikkeld naar moderne eisen en technische specificaties waaronder 12,2 meter vrije hoogte, vlakke vloeren, een rendement-intelligent LED-verlichtingssysteem en zonnepanelen op het dak. Een en ander conform de BREEAM ‘Very Good’-standaarden.

De start van het project was op 1 april 2019 en de verwachting is dat per 31 december 2019 opgeleverd kan worden.

De ontvangst

Op de bouwplaats was een warm ontvangst georganiseerd voor Bewuste Bouwers, omwonenden, medewerkers van de bouwplaats en de opdrachtgever. Het werd een klein feestje, waar met veel plezier informatie werd uitgewisseld. Gewapend met tompoucen voorzien van het Bewuste Bouwers-logo en gehuld in PBM-s bezochten Annemarie Verschoor, Marco Waarts en Anneke Witte van Bewuste Bouwers de bouwplaats om aandacht te geven aan dit moment en de onthulling van de 2.250ste bouwbanner. Dennis Borsten, werkvoorbereider Bouwbedrijf Vrolijk, gaf samen met de opdrachtgever Damsteen Vastgoed een interview. Vanuit het project tegenover deze bouwlocatie werd een drone opgelaten om vanuit de lucht dit feestelijke moment vast te leggen. Het uitgewerkte interview en de drone-beelden volgen binnenkort op onze website.

De onthulling

De banner heeft een mooi plekje gekregen bij de ingang van de bouwplaats; zichtbaar voor elke voorbijganger. Na een bezichtiging van het gehele bouwterrein, werd de bijeenkomst afgesloten. Bewuste Bouwers wenst Bouwbedrijf Vrolijk veel succes en we zijn ervan overtuigd dat we er weer een Beste Buur bij hebben gekregen.

Meer informatie over Bouwbedrijf Vrolijk en de projecten vind je op hun website

Anneke Witte
Bewuste Bouwers