Bewuste Bouwers, beste buren!


Bewuste Bouwers > Bouwplaatsen > Nieuwbouw MAB Plant Synthon

Nieuwbouw MAB Plant Synthon

Microweg 22
6503GN Nijmegen


2200m2 bruto vloer oppervlak, , 1800m2 Cleanroom, 1800 m2 beloopbaar plafond (techniek ruimtes)

400 m2 kantoorruimte met faciliteiten.

Gebouw vormt een grote productieruimte voor Synthon, de ruimte zal zijn opgebouwd uit voornamelijk cleanrooms en een gedeelte kantoorruimte. De cleanroom zal voorzien worden van een beloopbaar stalen plafond. Op dit plafond worden door de installateur diverse installatie aangebracht. Technische gassen, lucht aan- en afvoer, elektra, meet- en regeltechniek etc..

Het gehele bouw staat gekoppeld aan het hoofdgebouw M16 wat in 2011 vervaardigd is. Veel van de voorzieningen komen ook uit de bestaande bouw, te denken valt aan diverse medische gassen, koeling, verwarming.

Gebouw staat op in het werk gevormde boorpalen. Funderingsstroken met ene kruipruimte van 800 mm voor de flexibiliteit te waarborgen in de toekomst.

Begane grondvloer bestaat uit kanaalplaatvloeren met een betonnen druklaag monolithisch afgewerkt. Daarop prefab kolommen met een gewicht besparende bollenvloer van 650 mm, dit om het dakterras te dragen. Ook mede om beloopbaar plafond inclusief installaties te kunnen dragen is de bollenvloer een mooi alternatief dankzij zijn lage eigen gewicht.

De gevels worden aan 3 zijdes bekleed met respectievelijk roostergevel, aluminium glasgevels en een groen dak principe.

Afwerkingen bestaan uit Cleanroomwanden (glas en staalpanelen), MS plafonds kantoor, natuursteen, Marmoleum, tapijttegels of roostervloeren, wanden zijn bekleed met tegelwerk, sauswerk, scan of, lattenbekleding en diverse interieur elementen.