Bewuste Bouwers, beste buren!


Bewuste Bouwers > Bouwplaatsen > Hornbach – Sloterdijk

Hornbach – Sloterdijk

Berchvliet 15
1046 CB Amsterdam


De vestiging (met bouwmarkt, tuincentrum én drive-in) krijgt een grootte van circa drie voetbalvelden. Hornbach heeft lang gezocht naar de juiste plek voor de eerste vestiging in Amsterdam en heeft die in Sloterdijk gevonden. De bouw is nu echt van start gegaan. Na recent de tiende vestiging in Geleen te hebben geopende en de aanstaande opening van de winkel in Best op 4 november, zal in maart 2017 deze twaalfde Hornbach in Nederland de deuren openen.

De winkel in Amsterdam wordt het vlaggenschip van Hornbach in Nederland. Bijzonder is dat de 14.000 m2 grote bouwmarkt en tuincentrum op de eerste verdieping ligt, over de Berchvliet heen wordt gebouwd, met eronder en aan weerszijden op de begane grond plaats voor het parkeren van 472 auto’s. Naast de winkel komt er een drive-in van 3.700 m2, waar de kleinere bouwbedrijven of particulieren met de auto of bus in kunnen rijden om hun aangekochte materialen direct in te laden.

Met deze vestiging van Hornbach in Amsterdam worden in totaal circa 300 nieuwe arbeidsplaatsen gecreëerd. Voor het aantrekken van nieuwe medewerkers werkt Hornbach samen met het Werkpunt Amsterdam Nieuw-West.