Bewuste Bouwers, beste buren!


Bewuste Bouwers > Helpermaar Hondsrug woning bwnr 18

Helpermaar Hondsrug woning bwnr 18

An Wolkerslaan 106
9721MN Groningen


Laatste Hondsrugvilla, fase 1

Aan de Jan Wolkerslaan in de jonge woonwijk Helpermaar wordt deze laatste Hondsrugvilla uit de eerste fase aangeboden. De bouw start zodra alle formaliteiten achter de rug zijn.

Helpermaar
Deze nieuwe wijk in Groningen-Zuid, van ongeveer 350 luxe woningen, omvat straks een flinke diversiteit aan woningsoorten; van royale villa’s, ruime appartementen tot twee-onder-een-kapwoningen. Alles is gebouwd met het oog op comfort, woonkwaliteit en beleving!
Het pure stadsleven, op smaak gebracht met een vleugje groen. De stad is de omgeving waarin u gedijt. Hier is uw werk, hier zijn uw vrienden, hier bent u thuis. De binnenstad blijft boeien, ieder uur van de dag. 's Ochtends en 's middags rondneuzen in de winkels, boutiques en galeries, met af en toe een pauze voor een espresso. 's Avonds een borrel halen bij een kroegje, een hapje eten in een eetcafé en misschien nog een filmpje of concertje meepikken.
Rondom uw huis mag het ietsje stiller zijn. Want dit is de plek waar u tot rust komt. Daarom is Helpermaar uw cup of tea. Want Helpermaar is het pure stadsleven, op smaak gebracht met een vleugje groen en water. Zodat u de bruisende stad onder handbereik hebt, maar altijd kunt terugkeren op de rustige thuisbasis.

Uw Hondsrugvilla, indeling:
Begane grond: Hal/entree, riante woonkeuken van maar liefst ca. 41 m² met doorloop naar de magnifieke woonkamer van maar liefst 62 m². Door de vele verschillende raampartijen heeft u zicht op de rondom gelegen tuin waar u in de zomer heerlijk kunt genieten van de rust en vrijheid die deze wijk u biedt.
Verdieping: Overloop, 4 riante slaapkamers van ca. 15, 16, 16 en 13 m². De badkamer is luxe uitgevoerd en is voorzien van dubbele wastafel, douche en bad.
Tweede verdieping: bergruimte van ca. 19 m²