Bewuste Bouwers, beste buren!


Bewuste Bouwers > Bouwplaatsen > 18 Polderrandwoningen fase 2 Groningen

18 Polderrandwoningen fase 2 Groningen

belcamposingel Ter hoogte van nr. 43
9721 ME Groningen


DE POLDERRAND VILLA’S
Dit plandeel van Helpermaar omvat de 18 villa’s Polderrand. Veertien woningen twee-onder-één-kap en vier vrijstaande woningen. Zowel de woningen twee-onder-één-kap als de vrijstaande woningen zijn ruim van opzet en gelegen op mooie royale kavels, met parkeermogelijkheid voor 2 auto’s op het eigen terrein. Iedere woning heeft een eigen identiteit door diversiteit in de architectuur. De architectuur en de ruime opzet is waar de Polderrand villa’s zich in onderscheiden. De afwisseling in de verschillende architectonische stijl elementen, zoals kaders ter plaatse van kozijnen en de dakterrassen geven de woningen een eigen unieke identiteit en een relatie met elkaar. Hierdoor ontstaat er een krachtig architectonisch straatbeeld.

Via de entree van de woningen komt u binnen in de hal, waarin zich naast de centrale meterkast de ook wc en de trapopgang naar de eerste verdieping bevinden. Vanuit de hal treedt u binnen in de royale woonkamer met keuken. Vanuit de keuken heeft u rechtstreeks toegang via tuindeuren naar uw, naar eigen wens in te richten, tuin.

In de tuin zijn de separate berging en de twee parkeerplaatsen voor uw auto(‘s). Zowel de parkeerplaatsen als de berging van de woning zijn gelegen op het eigen perceel. Het is mogelijk om de keuken nog ruimer te maken dan hij nu al is. Hierbij te denken aan een uitbouw van 1,20 meter diep of zelfs 2,40 meter diep. Voor deze en meer mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de koperskeuzelijst.

Via de trapopgang in de hal komt u op de eerste verdieping, waar 3 ruime slaapkamers en een royale badkamer, voorzien van Villeroy en Boch sanitair, zijn gesitueerd. Vanaf de overloop op de 1e verdieping heeft u via de trapopgang toegang tot de 2e verdieping. Deze tweede verdieping kunt u naar eigen wens invullen tot een mooie ruime slaapkamer met een toegang tot het dakterras -bij de woningtypes C, D, Cv & Ev, ook bij de overige woningtypes heeft u de mogelijkheid om de ruimte naar eigen wens nader in te delen met 1 of meer kamers.
Op deze tweede verdieping is de opstelplaats voor de technische installaties gepositioneerd.

Voor de mogelijkheden van de opties verwijzen wij u naar de lijst met de koperskeuze mogelijkheden. Ook aan comfort is gedacht. Wat te denken van vloerverwarming op alle verdiepingen. De Polderrand villa’s zijn hierin voorzien. Uiteraard is er de mogelijkheid om de woning gasloos uit te laten voeren. Deze optie vindt u op de koperskeuzelijst.

Kort gezegd, kiest u voor een Polderrand villa dat kiest u voor architectuur, ruimte en kwaliteit!