Bewuste Bouwers, beste buren!

De Bouwcampus en Bewuste Bouwers slaan handen ineen

De Bouwcampus - samenwerking Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers heeft haar partnernetwerk uitgebreid met de komst van De Bouwcampus. Op De Bouwcampus werken marktpartijen, kennisinstellingen en overheden samen aan het versnellen van innovatie in de bouwsector. Dit is nodig omdat de maatschappij voor grote veranderingen staat waar de bouwsector een belangrijke rol in speelt.

Vraagstukken

Klimaatverandering, energietransitie en verduurzaming vragen een innovatieve en coöperatieve aanpak. De Bouwcampus biedt een neutrale vrijplaats in Delft om tot betere uitvragen, andere samenwerkingsvormen en innovatieve oplossingen te komen voor vraagstukken op het gebied van leven, wonen en werken.

Innovatie aanjagen

Volgens Laurens Schrijnen, directeur van De Bouwcampus is de samenwerkingsovereenkomst zeer waardevol: “We gaan hiermee partijen uit beide netwerken met elkaar verbinden, waardoor we elkaar versterken en innovatie in de sector aanjagen. We nodigen het netwerk van Bewuste Bouwers van harte uit om met ons mee te denken en in co-creatie te werken aan praktijkopgaven op De Bouwcampus. We kijken uit naar de kennis en expertise uit het netwerk van Bewuste Bouwers en verheugen ons erop ervaringen met elkaar te delen.”