Bewuste Bouwers, beste buren!

Bewuste Bouwers Boost 2020

De Bewuste Bouwers Boost wordt jaarlijks georganiseerd op de derde maandag van januari. Elke editie met een aansprekend thema of spraakmakende cases. Deze keer staat de Boost in het teken van Best Practices & Toekomst in Beeld.

Nederland in 2040

We laten ons inspireren door de toekomstvisie van Techniek Nederland, met een doorkijk naar behoeften waar de installatiebranche op anticipeert. We stellen onszelf de vraag, ‘Wat doen we in geval van bepaalde toekomstscenario’s?’. Jacques van der Krogt, CEO Dapple Contract & Technology, bespreekt namens Techniek Nederland de 7 thema’s van 2040.

Best Practices

Afgelopen jaar zijn er door onze auditors maar liefst 21 Best Practices gesignaleerd, verdeeld over 18 projecten. Deze cases worden tijdens de Boost met posters tentoongesteld. We vragen op basis van deze visuals je stem uit te brengen voor de meest inspirerende Best Practice. Het projectteam met de meeste stemmen krijgt een eervolle vermelding.

Bekendmaking Best Presterende Bouwprojecten van 2019

De Boost zou de Boost niet zijn als we niet de Best Presterende Bouwprojecten van het afgelopen jaar bekend zouden maken. Welk project kan zich de Beste Buur van 2019 noemen? Er zijn drie podiumplaatsen en dus drie projecten die we in het zonnetje zetten. 
Na de presentatie van genomineerden, door Marco Waarts (coördinerend auditor), zal Nico de Vries (bestuursvoorzitter Bewuste Bouwers)  de prijs uitreiken. 

Praktische informatie

De Boost vindt plaats op maandag 20 januari en is bedoeld voor bedrijfs- en projectdeelnemers, ambassadeurs, bestuursleden en de Raad van Advies. Deelname vindt plaats op persoonlijke uitnodiging. Heb je vragen over de Bewuste Bouwers Boost? Davina Zabala staat je graag te woord via 079 325 24 25 of d.zabala@bewustebouwers.nl.