Bewuste Bouwers, beste buren!

Bewust Veilig Dag 2019

Laat zien dat veiligheid ertoe doet!

Alle dagen van het jaar is veiligheid in de bouw en infra belangrijk. Eén dag staan we er extra bij stil. Op woensdag 20 maart 2019 zijn we met elkaar Bewust Veilig op het werk. Laat zien dat veiligheid ertoe doet, ook bij jouw project, op de bouwplaats en in jouw bedrijf! Doe mee, haak aan en meld u nu aan!

De verantwoordelijkheid voor ons allemaal 

Op veel projecten en bouwplaatsen en in veel bedrijven verspreid over heel het land wordt op woensdag 20 maart stilgestaan bij veilig werken. Veilig en gezond werken is een verantwoordelijkheid van iedereen op een project of bouwplaats en van alle partijen in de keten. Samen zorgen we voor veilige arbeidsomstandigheden. Concurreren op veiligheid is onacceptabel. Samen kunnen bouwers en installateurs, opdrachtgevers en ontwerpers samenwerken en zo nog veiligere werkomstandigheden creëren.

Want ongeacht of u nu uitvoerder, schilder, glaszetter, spuiter/straler, elektro- of verwarmingsmonteur, timmerman, vlechtwerker of opdrachtgever bent; samenwerken in een project of op een bouwplaats brengt nu eenmaal risico’s met zich mee. Praat daarover met elkaar, zodat iedereen weet hoe we ons werk zo veilig mogelijk maken en houden

Ben jij 20 maart ook Bewust Veilig? 

Doe mee, haak aan! Laat zien dat jij veiligheid ook hoog in het vaandel hebt. Diverse leden van Bouwend Nederland, OnderhoudNL, Cumela, Techniek Nederland en Aannemersfederatie hebben al laten weten mee te doen en op woensdag 20 maart ‘Bewust Veilig’ te zijn. Jij ook?

Meer informatie: http://www.bewustveilig.com/