Bewuste Bouwers, beste buren!

Beste Buren – Jaarmagazine | Editie 2020 | Terugblik 2019

In ons jaarmagazine staan highlights en insights uit 2019 en ambities en plannen voor 2020. 2019 was een jubileumjaar, waarin Bewuste Bouwers haar tienjarige bestaan vierde. Na een decennium is de visie onveranderd gebleven: het helpen verbeteren van het imago van de bouwsector. 

Dit jaarmagazine staat vol met mijlpalen en inspiratie: belangrijke cijfers uit 2019, Best Practices, Goede Voorbeelden, mooie belevenissen. Het komt allemaal voorbij. Natuurlijk ook praktische informatie over de gedragscode, trainingen & workshops en je maakt kennis met het bestuur, het kernteam, de Raad van Advies en de auditors & mysteriebezoekers. Natuurlijk mogen onze deelnemers niet ontbreken. En we delen de ontwikkelingen en ambities voor 2020 met je. De luchtfoto die op de cover prijkt, is gemaakt door John Gundlach (Flying Holland). 

Kortom: je kunt er lekker voor gaan zitten. 

Nieuwsgierig?

Het jaarmagazine valt bij veel relaties deze week op de mat, maar is voor iedereen ook digitaal beschikbaar. Klik hier om hem te lezen.

Wil je het jaarmagazine liever op papier ontvangen? Stuur dan een mail naar info@bewustebouwers.nl met je NAW-gegevens. Dan sturen wij een exemplaar naar je op. 

Geef een reactie