Bewuste Bouwers, beste buren!

Berichtgeving rondom het Coronavirus

16 maart 2020

Gezien de ontwikkelingen rondom COVID-19 willen wij onze bedrijfs- en projectdeelnemers via dit bericht informeren over een aantal zaken.

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen zich in een rap tempo op. Met de onlangs genomen maatregel om scholen, kinderdagverblijven, sport- en horecagelegenheden tijdelijk te sluiten kan Bewuste Bouwers niet achterblijven met het nemen van maatregelen.

Geen audits van 23 maart t/m 6 april

In het verlengde daarvan is besloten dat wij in de periode van 23 maart 2020 tot en met 6 april 2020 geen audits uitvoeren. Staat er bij jouw bouwproject een audit gepland in deze periode? Dan neemt de betrokken auditor contact met je op om deze te verzetten naar een datum na 6 april.

Overleg voor audits in periode van 16 t/m 20 maart

In verband met de afronding van het kwartaal (Q1) staan er deze week nauwelijks nog audits gepland. Mocht dat wel het geval zijn, dan neemt de betrokken auditor contact op met het bouwteam. In overleg wordt besloten of de audit deze week door kan gaan. Hierbij wordt rekening gehouden met het beleid dat op de bouwplaats geldt. Onze auditors nemen daarbij vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM in acht.

Mysteriebezoeken gaan door

Mysteriebezoeken gaan vooralsnog gewoon door, aangezien er dan geen direct contact is met het bouwteam.

Bestellingen promotiemateriaal

Op dit moment kunnen er zoals gewoonlijk bestellingen voor promotiemateriaal gedaan worden via onze website [LINK: http://www.bewustebouwers.nl/bestellen/]. De bestellingen worden binnen de gebruikelijke tijd verwerkt en geleverd.

Bereikbaarheid kernteam

Het kernteam van Bewuste Bouwers is, zoals je van ons gewend bent, telefonisch en per mail te bereiken: 079 325 24 25 en info@bewustebouwers.nl. Voor overige contactgegevens, klik hier [LINK: http://www.bewustebouwers.nl/overons/team/].

Wij houden de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Mochten er veranderingen in onze maatregelen optreden, dan houden we jullie vanzelfsprekend op de hoogte.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie