Bewuste Bouwers, beste buren!

Beperkte bereikbaarheid tijdens bouwvak

Tijdens de bouwvak (22 juli t/m 23 augustus 2019) is het kernteam van Bewuste Bouwers beperkt bereikbaar. Hierdoor kan een reactie wellicht iets langer duren dan je van ons gewend bent. Je kunt altijd een e-mail sturen naar info@bewustebouwers.nl of bellen naar 079 325 24 25. Als wij niet direct kunnen opnemen kun je een bericht achterlaten op de voicemail. Wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen.

Overige contactgegevens van het team vind je hier.

Verbeterdebouw.nl

Verbeterdebouw.nl blijft uiteraard in deze periode beschikbaar. Voor de beheerders van een account van Verbeterdebouw.nl kan het verstandig zijn even goed te kijken wie in de vakantieperiode het aanspreekpunt is. Wellicht dient een andere collega toegevoegd te worden aan het project, zodat meldingen bij hem of haar terecht komen?

Praktische informatie hierover vind je hier onder ‘Veel gestelde vragen’.

Bestellen promotiemateriaal

Tijdens de bouwvak kun je gewoon bestellingen voor promotiemateriaal plaatsen. Echter, de leveringen worden gedaan vanaf 23 augustus 2019.

Zijn er tijdens de zomer medewerkers op de bouwplaats aan het werk? Denk dan aan beschermende en verzorgende maatregelen, zoals zonnebrandcrème, voldoende drinkwater en eventueel een verfrissende versnapering.

Rest ons jullie allemaal een fijne zomer te wensen!

Team Bewuste Bouwers