Header
---

Goed Voorbeeld: droogloopmatten cadeau 

Het project ‘Afkoppelen Leur-Oost’ weet welke overlast zij veroorzaakt in de buurt. Het team gaf daarom een relevant cadeau aan de buren: droogloopmatten. Lees hier hoe M.J. Oomen bewust omgaat met haar omgeving.
Lees verder

---

LOMD 2018 de boeken in als 'geslaagd'

Op 28 juni vond de 8e editie van de LOMD plaats. Samen met Groene Bouwhekken verzorgde Bewuste Bouwers een workshop. Aan de thematafel werden argumenten gedeeld over 10 BLVC stellingen. Lees hier het verslag

---

Vacature auditoren

Het team van Bewuste Bouwers groeit! Wij zijn op zoek naar auditoren die projecten bezoeken in diverse regio’s. Heb jij een fascinatie voor bouw- en infraprojecten, ben je positief ingesteld en zie je altijd kansen om te verbeteren? Dan zoeken wij jou! Lees hier de vacature voor meer informatie en wie weet sta jij de volgende keer ook op de groepsfoto.

---
---
---

G&S Bouw is de 2.000e Bewuste Bouwer!

G&S Bouw, onderdeel van VolkerWessels, is de 2.000e Bewuste Bouwer! Deze mijlpaal werd deze week feestelijk gevierd op de bouwlocatie aan de Moermanskade te Amsterdam. Anneke Witte, a.i. directeur Bewuste Bouwers, overhandigde een taart en hekbanner aan directeur Jaap Messemaker en zijn team. Lees verder

---

Generieke Poortinstructie 

GPI staat voor Generieke poortinstructie. Voor het betreden van de bij GPI aangesloten bouwplaatsen, wordt het vanaf 1 april 2019 verplicht om een GPI met goed gevolg te hebben afgerond. Lees verder

---

Wist je dat ...

... er op dit moment 376 bouwplaatsen actief zijn? 

... het aantal aangemelde projecten heel snel groeit? Inmiddels zijn er sinds de start van Bewuste Bouwers al meer dan 2.000 bouwprojecten aangemeld.

... aangesloten projecten gratis posters en een bouwhekbanners kunnen bestellen? Er is tegen betaling extra materiaal beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie en bestel! Bestellingen worden na de bouwvak geleverd.

... je op de hoogte kunt blijven van nieuw aangemelde bouwplaatsen en alle ontwikkelingen rondom Bewuste Bouwers via Twitter en LinkedIn?

... je Goede Voorbeelden en Best Practices kunt halen uit het Jaarmagazine?

... we tijdens de bouwvak geen promotiemateriaal kunnen leveren? Snel bestellen dus, of wachten op de levering tot na 20 augustus.

---

Om niet te vergeten

3 oktober                BLVC Café
1, 15, 29 nov          Workshops Excelleren als Goede Buur

---
---