Header
---

Zwaluwe Bouw: "De gedragscode is ons op het lijf geschreven"


Directeur Rob van der Feijst van Zwaluwe Bouw vertelt waarom hij voor Bewuste Bouwers heeft gekozen en hoe hij de toekomst ziet van bouwplaatsen en hun omgevingsveiligheid in deze Q&A.
Lees verder

---

Hoe betrokkenheid kan leiden tot een prettige samenwerking

Het project Schoolcampus met zorg Merem – dat uitgevoerd wordt door Boele & Van Eesteren – heeft zich aangemeld bij Bewuste Bouwers en wil daarmee een goede buur zijn voor de omgeving. Hoe zij dat tot uiting brengen lees je hier. Lees verder

---

Jaarmagazine 2017/2018 ontvangen?

Het jaarmagazine 2017/2018 staat vol met Goede Voorbeelden en Best Practices, we laten vijf Bewuste Bouwers aan het woord over hun vijf jarig deelnemerschap: “Vijf jaar geleden werden we deelnemer van Bewuste Bouwers vanuit de behoefte om te veranderen en te ontwikkelen. De Bewuste Bouwers gedragscode was voor ons een kapstok en inspiratiebron. Het daagt ons uit breder te denken,” zo vertelt Jan Kuijpers, directeur van Kuijpers Bouw Heteren.

Ook lees je in het magazine alles over de gedragscode, workshops, nieuwe trainingen en de ‘harde’ cijfers van het afgelopen jaar.

Lees het Jaarmagazine hier online

Wil jij 'm ook in print ontvangen?

---

Rosalien van Koningsveld: "Als auditor en trainer wil ik bewustwording en communicatie stimuleren"

Wie zijn de mensen achter de schermen van Bewuste Bouwers? In deze rubriek leer je iedereen, en daardoor ook Bewuste Bouwers, beter kennen. In deze rubriek leer je iedereen, en daardoor ook Bewuste Bouwers, beter kennen. Deze keer maak je kennis met Rosalien van Koningsveld, onze gloednieuwe collega. Lees verder

---

Trainingen voor young professionals

Deze maand staan er drie trainingen op de rol in samenwerking met Voort Training. De eerste was afgelopen week met 13 young professionals in de sector civiele techniek. Wil je meer weten over het volgen van trainingen en workshops? Lees verder


---

De Bouwcampus en Bewuste Bouwers slaan handen ineen

Bewuste Bouwers heeft haar partnernetwerk uitgebreid met de komst van De Bouwcampus. Op De Bouwcampus werken marktpartijen, kennisinstellingen en overheden samen aan het versnellen van innovatie in de bouwsector. Dit is nodig omdat de maatschappij voor grote veranderingen staat waar de bouwsector een belangrijke rol in speelt.

Lees verder

---

Wist je dat ...

... er op dit moment 360 bouwplaatsen actief zijn? 

... het aantal aangemelde projecten heel snel groeit? Inmiddels zijn er sinds de start van Bewuste Bouwers bijna 2.000 bouwprojecten aangemeld.

... aangesloten projecten gratis posters en een bouwhekbanners kunnen bestellen? Er is tegen betaling extra materiaal beschikbaar. Kijk op www.bewustebouwers.nl/bestellen voor meer informatie.

... je op de hoogte kunt blijven van nieuw aangemelde bouwplaatsen en alle ontwikkelingen rondom Bewuste Bouwers via Twitter en LinkedIn?

... je Goede Voorbeelden en Best Practices kunt halen uit het Jaarmagazine?

---

Om niet te vergeten

2 juni                      Bewuste Bouwers Zuidas Awards 2018
2 juni                      Dag van de Bouw 2018
28 juni                    LOMD - Landelijke Omgevings Management Dag - Den Bosch
3 oktober                BLVC Café
1, 15, 22 nov          Workshops Bewust Bouwen

---
---