Header

Een nieuwsbrief vol inspiratie. Zo lees je over de best presterende projecten van 2017 die we tijdens de Bewuste Bouwers Boost in de spotlights hebben gezet. En in het gloednieuwe Jaarmagazine 2017/2018 staan de behaalde resultaten van de stichting en hoe de deelnemers het voordeel van Bewuste Bouwers ervaren in de praktijk. Het magazine is nu aan te vragen! 

Veel leesplezier,
Ilja Werkhoven, Directeur Stichting Bewuste Bouwers

---

Dit zijn de best presterende projecten van 2017


De inmiddels begeerde Bewuste Bouwers Awards werden op 22 januari uitgereikt. Projecten die het uitzonderlijk goed hebben gedaan in 2017 werden in het zonnetje gezet tijdens de Bewuste Bouwers Boost. Maar, er kan er maar een de winnaar zijn, en dat is ‘The Building’, dat gerealiseerd wordt door Lokhorst Bouw en Ontwikkeling.

Lees verder

---

Bewuste Bouwers Boost op het project Fietsenstalling Koningin Julianaplein

Meer dan 40 bedrijfsdeelnemers kwamen naar de Bewuste Bouwers Boost in Den Haag, op de projectlocatie van TBI-onderneming Mobilis. De reden om de jaarlijkse kick-off bij een deelnemer te organiseren was geënt op ‘beleving’. Juist hier konden alle aanwezigen het project en de uitdagingen ervan aan den lijve ondervinden.

Lees verder

---

Jaarmagazine 2017/2018 ontvangen?

Het jaarmagazine 2017/2018 komt half februari uit. Het staat vol met Goede Voorbeelden en Best Practices, we laten vijf Bewuste Bouwers aan het woord over hun vijf jarig deelnemerschap: “Vijf jaar geleden werden we deelnemer van Bewuste Bouwers vanuit de behoefte om te veranderen en te ontwikkelen. De Bewuste Bouwers gedragscode was voor ons een kapstok en inspiratiebron. Het daagt ons uit breder te denken,” zo vertelt Jan Kuijpers, directeur van Kuijpers Bouw Heteren.

Ook lees je in het magazine alles over de gedragscode, workshops, nieuwe trainingen en de ‘harde’ cijfers van het afgelopen jaar.

Lees hier alvast de online versie

Wil jij 'm ook in print ontvangen?

---

William van Niekerk: "Deelnemen is profiteren"

Wie zijn de mensen achter de schermen van Bewuste Bouwers? In deze rubriek leer je iedereen, en daardoor ook Bewuste Bouwers, beter kennen. In deze rubriek leer je iedereen, en daardoor ook Bewuste Bouwers, beter kennen. Deze keer maak je kennis met voorzitter van het bestuur William van Niekerk.

Lees verder

---

Ilja Werkhoven gaat Bewuste Bouwers verlaten

Ilja Werkhoven stopt na drie jaar als directeur van Bewuste Bouwers en maakt de overstap naar NeVaP, Nederlands Vastgoed Exploitatie Platform. Per 1 maart aanstaande is ze daar aangesteld als directeur. Het bestuur van Bewuste Bouwers is Ilja dankbaar voor de wijze waarop zij de afgelopen jaren leiding heeft gegeven aan de stichting en wenst haar alle succes in haar nieuwe functie.

Vacature directeur Bewuste Bouwers


---

Vijf voordelen van een Bewuste Bouwer

Honderden Bewuste Bouwers laten met goede voorbeelden zien dat zij keihard werken aan een beter imago. Voor henzelf en voor de sector. De vraag die we nu centraal stellen: ‘waarom zou jij een Bewuste Bouwer moeten zijn’. Oftewel: what’s in it for you om je aan te melden bij Bewuste Bouwers? We hebben de belangrijkste redenen voor je opgesomd.

Lees verder

---

Wist je dat ...

... er op dit moment bijna 400 bouwplaatsen actief zijn? 

... het aantal aangemelde projecten heel snel groeit? Inmiddels zijn er sinds de start van Bewuste Bouwers bijna 2.000 bouwprojecten aangemeld.

... aangesloten projecten gratis posters en een bouwhekbanners kunnen bestellen? Er is tegen betaling extra materiaal beschikbaar. Kijk op www.bewustebouwers.nl/bestellen voor meer informatie.

... je op de hoogte kunt blijven van nieuw aangemelde bouwplaatsen en alle ontwikkelingen rondom Bewuste Bouwers via Twitter en LinkedIn?

... je Goede Voorbeelden en Best Practices kunt halen uit het Jaarmagazine? Zeer binnenkort verschijnt het gloednieuwe magazine. Je kunt het nu alvast aanvragen via info@bewustebouwers.nl.

---

Om niet te vergeten


16 maart                 Bewust Veilig
2 juni                      Bewuste Bouwers Zuidas Awards 2018
2 juni                      Dag van de Bouw 2018
28 juni                    LOMD - Landelijke Omgevings Management Dag - Den Bosch

---
---