Header

Het jaar is nog maar net begonnen en er is al veel gebeurd. We hebben twee nieuwe bedrijven welkom mogen heten bij Bewuste Bouwers, volgende maand start een stagiaire met een afstudeeronderzoek voor Rijkswaterstaat en Bewuste Bouwers en we hebben de tips en tricks van 2015 voor je op een rij gezet. Begin deze maand hebben we het voorlopig ontwerp voor de nieuwe gedragscode gepresenteerd aan de deelnemers van Bewuste Bouwers. Best spannend. We hebben goede gesprekken gevoerd en nog meer ideeën om de gedragscode te verbeteren. Ik ben dan ook trots te mogen melden dat we de nieuwe gedragscode officieel lanceren op de Landelijke OmgevingsManagersDag (LOMD) op 23 juni. Nu al een mooi jaar dus!  

Met vriendelijke groet,

Ilja Werkhoven
Directeur Bewuste Bouwers
T. 079-3252425

---

Best Practices en goede voorbeelden 2015

Regelmatig krijgen we bij audits en presentaties de vraag of er voorbeelden zijn voor de invulling van de gedragscode. De tips en tricks van 2015 hebben we voor je gebundeld en op onze website bezet.

Lees verder

---
Wijnen Bouwgroep bouwt bewust

Wijnen Bouwgroep bouwt bewust

Bewust bouwen vind je terug op alle bouwplaatsen van Wijnen Bouwgroep. De bouwplaatsen zijn namelijk het visitekaartje van onze organisatie. Vandaar ook dat het een logische stap is dat wij ons aansluiten bij Bewuste Bouwers. Mensen maken de kwaliteit van het werk.

Lees verder

---
Waal: Altijd en overal bewust

Waal: Altijd en overal bewust

De gedragscode biedt het hele projectteam, van timmerman tot projectmanager, concrete handvatten om bewust, met oog voor de omgeving, het milieu en veiligheid, met minder hinder kunnen werken. Dat streven wij altijd na en is voor ons vanzelfsprekend. Met Bewuste Bouwers maakt Waal dit ook zichtbaar.

Lees verder

---
Dag van de bouw

Meld je aan voor de Dag van de bouw

Op zaterdag 4 juni is voor de 11e keer de Dag van de Bouw. Laat de buurt zien wat je bouwt en hoe je bouwt. Meld je aan voor de Dag van de Bouw op www.dagvandebouw.nl en laat zien dat je niet alleen een goede bouwer, maar ook een beste buur bent.

Lees verder

---
Bouwnu: Laat zien dat je een goede bouwer en beste buur bent

Bouwnu: Laat zien dat je een goede bouwer en beste buur bent

Op www.bouwnu.nl kunnen consumenten een aannemer voor nieuwbouw of verbouw van hun woning zoeken, vergelijken en beoordelen. Met een korte vragenlijst geven zij ‘hun’ aannemer een score op: netheid, afspraken nakomen, vakmanschap, advies, communicatie, prijs kwaliteit en resultaat werk. Een groot deel van die onderwerpen staat ook centraal in onze gedragscode. Als Bewuste Bouwer besteed je al veel aandacht aan de aspecten die klanten belangrijk vinden en zou een goede score op Bouwnu de standaard moeten zijn toch?

Lees verder

---

Wist je dat ...

... Tabe Wolters binnenkort start met zijn afstudeerstage bij Rijkswaterstaat én Bewuste Bouwers? Lees verder

... er nog een paar plaatsen beschikbaar zijn voor het BLVC café van 10 maart? Meld je aan

... je de filmpjes van de HvA excursie van januari op ons Youtube kanaal kunt bekijken? Waarschijnlijk komt er een vervolg, want zowel de studenten als de betrokken bouwers waren enthousiast.

... je ook jouw bouwplaats kunt aanmelden voor de excursies in april? Geeft het door via info@bewustebouwers.nl  

... eind september de Dutch Green Building Week weer plaatsvindt? Je kunt zelf input leveren voor het programma lees verder

---

Om niet te vergeten

10 maart 2016                Nationale BLVC café

4 juni 2016                     Dag van de Bouw

23 juni 2016                   Landelijke OmgevingsManagersDag (LOMD)

26-30 september 2016    Dutch Green Building Week

---
---