Header

 

De bouw is in beweging. Dat merken we bijvoorbeeld aan het groeiende aantal vragen dat we krijgen over bewust bouwen in de praktijk. Welke maatregelen kun je het best toevoegen in je project? Hoe kun je BREEAM invullen? Hoe maak je medewerkers bewust van hun omgeving? Stel je vragen gerust, we helpen je graag verder! Ook Bewuste Bouwers staat niet stil. Na ruim 5 jaar is het tijd om de gedragscode te verbeteren. Dit voorjaar werken we samen met jullie aan de nieuwe versie die weer helemaal van deze tijd is. 

Met vriendelijke groet,

Ilja Werkhoven
Directeur Bewuste Bouwers
T. 079-3252425

---
Voorlopig ontwerp nieuwe gedragscode

Voorlopig ontwerp nieuwe gedragscode

In de afgelopen maanden hebben we jullie input gevraagd voor de doorontwikkeling van de gedragscode. Met deze input hebben we de gedragscode verduidelijkt, aangescherpt en verder passend bij de huidige en toekomstige bouwplaatsen gebracht. 

Voor we definitief de nieuwe gedragscode lanceren, toetsen we het voorlopig ontwerp op 4 februari bij de deelnemers. 

Lees verder

---

BLVC Café op 10 maart

Op 10 maart van 15.00 - 19.30 uur organiseren Bewuste Bouwers,  Gemeente Utrecht en Royal HaskoningDHV voor de tweede keer een BLVC Café. BLVC staat voor Bereikbaarheid - Leefbaarheid - Veiligheid - Communicatie tijdens een bouwproject. De locatie is makkelijk te bereiken, want het ligt direct naast het Centraal Station van Utrecht. Je kunt je eenvoudig online aanmelden.  

Lees verder

---
Certificaten voor 2016 beschikbaar

 

 

 

Certificaten voor 2016 beschikbaar

Iedere bewuste bouwplaats krijgt een certificaat waarop staat dat de bouwplaats de gedragscode toepast en een goede buur is. Dit certificaat is geldig voor één specifiek project en is te vinden op de projectpagina op onze website. Bedrijfsdeelnemers krijgen aan het begin van ieder kalenderjaar ook een certificaat dat voor de hele organisatie voor dat jaar.

Lees verder

---

Wist je dat ...

.. het team van Bewuste Bouwers nieuwe collega’s heeft? Katinka Ham (officemanager) en Ilse van den Berg (communicatieadviseur)

... je meer over hen te weten kunt komen op onze website? Je kunt natuurlijk ook bellen of langskomen

... binnenkort het aanbod van workshops en trainingen van Bewuste Bouwers uitbreidt?

… we een stagiair zoeken op het gebied van communicatie? Ben jij op zoek naar een leuke stage, neem dan contact op met Ilja Werkhoven

… considerate constructors onze Engelse zusterorganisatie is? Je kunt meer lezen over wat zij doen, en hoe zij dit aanpakken op hun website 

… je uit hun Best Practice Hub goede tips kunt halen? 

… je BREEAMpunten kunt halen via Bewuste Bouwers? Hoe dat precies in wijn werk gaat lees je hier

---

Om niet te vergeten

4 februari                       Voorlopig ontwerp gedragscode

10 maart 2016                Nationale BLVC café

4 juni 2016                     Dag van de Bouw

23 juni 2016                   Landelijke OmgevingsManagersDag (LOMD)

---
---