Header

 

Het einde van het jaar is in zicht. Dat betekent voor veel mensen 'nog even' wat projecten, acties en stukken afronden. In de donkere dagen voor kerst soms best even aanpoten. Gelukkig biedt de kerstvakantie vaak ook een fijne adempauze en tijd om met je familie door te brengen. Ik wens jullie, ook namens het hele team, heel fijne feestdagen en hoop jullie in het nieuwe jaar weer helemaal opgeladen te ontmoeten. Wij hebben in ieder geval genoeg plannen voor het nieuwe jaar!

Met vriendelijke groet,

Ilja Werkhoven
Directeur Bewuste Bouwers
T. 079-3252425

---
Vacatures

Wij zoeken een coördinerend auditor 

Word jij onze nieuwe collega? De functie in een notendop: Je bezoekt bijna dagelijks een bouwplaats en coördineert het team van auditors.

Lees verder

---

Denk mee over de gedragscode

In de afgelopen maanden zijn we gestart met de doorontwikkeling van de gedragscode. Bijvoorbeeld tijdens de ontwikkelsessie op 9 oktober en tijdens de Bewuste Bouwers Boost van 20 november. We hebben vijf korte vragen voor je om de nieuwe versie van de gedragscode nog beter te maken. Help je mee?

Lees verder

---
De Nijs aangesloten bij Bewuste Bouwers

De Nijs aangesloten bij Bewuste Bouwers

Met het aansluiten bij de groeiende groep Bewuste Bouwers laat Bouwbedrijf M.J. De Nijs en Zonen BV zien dat ze zich inzetten om op de bouwplaats een goede buur te zijn voor de omgeving. Voor Bouwbedrijf De Nijs is het een logische stap.

Lees verder

---
Hakkers: een bewuste constructieve bouwer

Hakkers: een bewuste constructieve bouwer

Op de grens van land en water vind je Hakkers; een familie bedrijf van 140 jaar jong dat altijd op zoek is naar vernieuwing en innovatie. Dit jaar besloten zij zich na een aantal projectdeelnames als bedrijf aan te melden bij Bewuste Bouwers. 

Lees verder

---
Net een beetje anders

Net een beetje anders

Baas meldde zich eerder dit jaar aan als bedrijfsdeelnemer van Bewuste Bouwers. Zij gingen direct aan de slag met de normkaarten die bij de gedragscode horen en merkten dat die net niet pasten bij veel van hun projecten. Lees hier hoe Baas dit oploste. Lees verder

---
Terugblik op de Bewuste Bouwers Boost 2015

Terugblik op de Bewuste Bouwers Boost 2015

Op vrijdag 20 november kwamen de bedrijfsdeelnemers van Bewuste Bouwers. Tijdens deze Bewuste Bouwers Boost gaven de ruim 40 aanwezigen hun de visie op Bewuste Bouwers. Lees verder

---

Wist je dat ...

... Bewuste Bouwers van 25 december tot en met 1 januari gesloten is? We zijn dan niet bereikbaar 

... het wel handig is als de e-mail en social media van een actieve bouwplaats ook rond de feestdagen gelezen worden? Moeder natuur houdt zich niet aan feestdagen, dus een opengewaaid hek of gladde rijplaten kunnen ook dan gemeld worden 

---

Om te noteren in je agenda

11-15 januari 2016         Officiële opening van de Bouwcampus, Delft. Meer informatie op www.debouwcampus.nl

Voorjaar 2016                Nationale BLVC café

22 maart 2016                Uitreiking Duurzaam Bouwen Awards

4 juni 2016                     Dag van de Bouw

23 juni 2016                   Landelijke OmgevingsManagersDag (LOMD)

---
---