Bewuste Bouwers, beste buren!

10 jaar Bewuste Bouwers!

Op 26 november 2019 is het precies 10 jaar geleden dat stichting Bewuste Bouwers is opgericht. VolkerWessels, Strukton, Koninklijke BAM Groep en Ballast Nedam hebben destijds dit initiatief genomen. Sindsdien is er veel gebeurd en is Bewuste Bouwers een begrip geworden in de gehele bouwsector én bij opdrachtgevers. Tijd voor een feestje! 

Mijlpalen & blik vooruit

Tijdens het jubileum staan we op bijzondere wijze stil bij de mijlpalen van de afgelopen tien jaar, met reacties van markante personen. Er is veel bereikt, maar we zijn zeker nog niet klaar! We blikken daarom ook vooruit. Graag stellen wij de Raad van Advies aan jullie voor, die ons verder gaat helpen om te kunnen anticiperen op actuele ontwikkelingen. 

Vertellen, verbinden, verwonderen

Trots zijn wij te kunnen vertellen dat Niels Houtepen ons tijdens dit feest gaat inspireren. Niels Houtepen is een prijswinnend magician en corporate illusionist. Hij staat voor een unieke vorm van entertainment. Wij willen nog niet teveel verklappen, maar zijn concept laat zich het best omschrijven als … verwondering.

Locatie

De plek waar vroeger de arbeiders van de RDM (Rotterdamsche Droogdok Maatschappij) bijkwamen van noeste arbeid vormt nu het toneel voor de viering van ons tienjarig bestaan: De RDM Kantine. De industriële look en feel zijn behouden gebleven, maar met een eigentijdse twist. Dé plek voor een feestje van Bewuste Bouwers! 

Buro Ruw

Deze feestelijke bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door onze organisatiepartner Buro Ruw.  

 

Relaties van Bewuste Bouwers worden persoonlijk uitgenodigd voor het 10-jarig jubileum.